Sogeti Esports Challenge

Gaming bij Sogeti - Join our game

Een terugblik

Bezoekers gingen gamen en hun skills laten zien, maar ook kijken naar onze mooie projecten en vooral veel mooie verhalen van Sogetisten.  Event gemist? Bekijk de aftermovie.

Game on!

Op zaterdag 25 september was ons Join our game! event. Die dag werd de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn omgebouwd tot een megagave game setting. De bezoekers konden op een leuke, sportieve manier een kijkje in de keuken nemen bij Sogeti. Bekijk de aftermovie om kennis te maken met de vibe van Sogeti.

Watch Aftermovie Join our game! on YouTube.

Er werd onder andere een toernooi georganiseerd voor de games Rocket League, Counter Strike en Mario Kart. SoPlay was aanwezig met de bordspellen en consoles zoals we van ze gewend zijn. Tijdens het gamen kon je met Sogetisten praten over over de projecten, innovaties en doorgroeimogelijkheden bij Sogeti. In de studio schoven diverse gasten aan tafel bij onze host Bo "Gentleman Bo" Scheermeijer. Zo heeft Thijs Pepping verteld over het boek 'Echt Nep' dat over kunstmatige intelligentie gaat en vertelde Joessi "Juicy" Moorman over de samenwerking met DESA en het eTeamNL . Gedurende de dag konden bezoekers workshops volgen. Tia Nikolic gaf samen met Menno Stroes een workshop over how to leverage AI/ML in the AWS Cloud using gamification, erg interessant! En Vincent Wijnen gaf een sessie over kampvuurverhalen uit de IT. Al met al voor ieder wat wils.

Wij kijken terug op een geslaagde dag vol met gezelligheid, een top locatie, spelletjes en lekker eten en drinken. De gamers hebben het geweldig gedaan en er zijn leuke prijzen gewonnen. Eindelijk mochten we weer bij elkaar komen en wij genieten er nog steeds van. Ben jij er de volgende keer bij?

Niet wachten tot volgend jaar?

Wil jij eerder al deel uitmaken van de vibe van Sogeti? Neem contact op voor meer informatie of bekijk de vacatures.

Naar vacatures

 

Kan ik je helpen?

Irma Hagemans Marketing & Employer Branding