Getalenteerde IT-professionals strijden om winst Young Sogetist of the Year-verkiezing [VIDEO]

Jezelf uitdagen, lef hebben en laten zien waar je voor staat. Dat is waar het om gaat tijdens de Young Sogetist of the Year-verkiezing. De verkiezing wordt georganiseerd om talent te belonen. 

Young Sogetisten worden uitgedaagd om zichzelf zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen. Tijdens de finale streden Bob PerikMichelle de Winter en Nick van den Heuvel om de titel van Young Sogetist of the Year. Wie streek de eer op in 2017?

Wat is Young Sogeti

Speciaal voor Sogeti-medewerkers (Sogetisten) tot en met 31 jaar is er een netwerk: Young Sogeti. Deelnemers van het netwerk inspireren elkaar, delen kennis en halen samen vooral veel energie en plezier uit hun passie voor hun vakgebied. Young Sogeti organiseert naast deze verkiezing ook borrels en informatieve bijeenkomsten.

Hoe win je de Young Sogetist of the Year-verkiezing         

Collega’s, maar ook klanten nomineren een getalenteerde Young Sogetist en leggen uit wat hem of haar zo bijzonder maakt. Denk bijvoorbeeld aan een professional die naast zijn werk vakgenoten samenbrengt om kennis te delen, spreekt op techpodia of pro-actief een rol pakt in het ontwikkelen van nieuwe services. De top tien wordt uitgenodigd voor een interview met de directie. Uiteindelijk zijn blijven er 3 kandidaten over die doorgaan naar de finale. Zij krijgen een presentatietraining en voeren campagne om zoveel mogelijk stemmen op te halen. 

Sogetist of the Year 2017

Maar wie won de Sogetist of the Year in 2017? Bekijk onderstaande video van de finale avond:

 

Ook aan de slag als Young Sogetist bij Sogeti?

Graag nodigen we je uit om een kijkje te nemen op de vacature pagina. En wie weet verrassen we jou tijdens de komende editie met een uitnodiging om deel te nemen aan de Young Sogetist of the Year verkiezing. 

Naar Young Professional vacatures