Investeren in ontwikkeling op Computable

Careermanager Data

Careermanagers begeleiden professionals

Onze careermanagers begeleiden hun professionals in hun groei en ontwikkeling. Karlijn Böhmer en Kay Cordewener vertellen hierover in een artikel op Computable.

Naar interview

Passie voor techniek

Als careermanager werft en begeleidt Karlijn Böhmer professionals binnen Sogeti. “Bij de werving kijk ik naar skills, maar ook of iemand het Sogeti-DNA heeft: een passie voor techniek en de drive om zich in samenwerking met anderen te ontwikkelen. Ik ga met professionals in gesprek over hun ambities en hoe we die via een persoonlijk plan realiseren. Samen evalueren we de voortgang en bepalen we de volgende stap. De weg naar het einddoel loopt zelden recht. Dat is leerzaam en uitdagend.”

Samenwerken

Kay Cordewener is data-analist en werkt ruim een jaar bij Sogeti. “Hier krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Ik ben nu gedetacheerd bij een bank. Met mijn expertise voeg ik echt iets toe aan het project; omgekeerd leer ik veel van het team. Ook persoonlijk is er een goede klik. Sogeti heeft verschillende middelen om snel advies te vragen aan collega’s. Dit biedt mij de kans om voor mijn projectoplossingen aan te dragen, ook al heb ik daar zelf niet alle benodigde kennis voor. Hierdoor voelt het alsof heel Sogeti achter je staat.”

Sinds de start van Corona zoeken de careermanagers op een andere manier de samenwerking en begeleiding   van de professionals op. Je kunt het volledige artikel lezen op Computable.nl. Heb jij ook interesse in een baan als IT-professional bij Sogeti? Neem gerust contact op voor een virtuele kop koffie of bekijk onze vacatures.

Naar vacatures Naar interview

Deel dit artikel

Kan ik je helpen?

Karlijn Böhmer Unitmanager
Phone number: +31 886 606 60