iOS-developer Jurian de Cocq van Delwijnen over zijn werk bij Sogeti

Jurian de Cocq van Delwijnen iOS-developer

Mijn naam is Jurian de Cocq van Delwijnen en ik ben iOS Developer en Scrum Master.

Het juiste licht

Op dit moment ben ik ingezet bij Philips Hue: het grootste IoT-platform ter wereld. Als het grootste IoT-platform ter wereld maken wij het leven van onze gebruikers fijner en veiliger met het juiste licht. De app wordt wereldwijd gebruikt in allerlei verschillende situaties en het is aan ons om de balans te vinden tussen stabiliteit en nieuwe features. Dat geeft mij persoonlijk ook heel veel energie, wij staan namelijk via meerdere kanalen direct in contact met consumenten. Zien we online een bepaald sentiment dan kunnen wij direct handelen

Ik vind het persoonlijk een hele eer om gekozen te worden voor deze samenwerking. Zo mogen wij met een DevOps-team de volledige release pipeline inrichten en een branching strategie implementeren waarmee we altijd kunnen releasen. Een grote verantwoordelijkheid.

Jurian de Cocq van Delwijnen iOS-developer

Moderniseren van onze partners en klanten

Als technology leader vind ik het belangrijk dat wij anderen vooruit helpen. Als wij een richting kiezen en daar zonder anderen naartoe zouden gaan, dan zouden wij geen leiders zijn. Iedere dag onderdeel uit kunnen maken van de modernisering van onze partners – dat maakt het verschil.

Voor mij geldt de regel; samen kom je verder. Steeds maar elkaar op blijven zoeken en een sterk netwerk op blijven bouwen. Er zijn zoveel ijverige collega’s die stuk voor stuk verknocht zijn aan technologie, het zou zonde zijn om die kennis niet te delen. Ook vind ik het blijven werken aan soft skills erg belangrijk. Een leider zijn op het gebied van technologie gaat zeker niet alleen maar over technologie, het gaat over leiderschap.

Klanten maken het verschil

Onze cultuur en de klanten van Sogeti maken voor mij het verschil waarom ik voor Sogeti werk. In mijn carrière ben ik nog geen Sogetist tegengekomen die niet paraat staat om mij te helpen wanneer ik een vraag heb. Ook is er een warme en gemoedelijke sfeer die ervoor zorgt dat het aankomen op een Sogeti-kantoor na een lange periode van inzet als thuiskomen aanvoelt. Daarnaast heeft Sogeti gewoon hele gave klanten. Door voor een detacheerder te kiezen krijg ik de kans om bij heel veel verschillende partijen onderdeel uit te maken van de organisatie. Dat houdt vervolgens dan ook in dat je die kennis kan combineren en de pluspunten van alle verschillende organisaties in kan zetten. Het feit dat ik nog steeds elke dag met plezier naar mijn werk ga zegt voor mij genoeg, ik zou het zo weer voor Sogeti als werkgever kiezen.

De lancering van de Hue app staat nog vers in mijn geheugen

Er zijn voor mij twee momenten die er tot nu toe uitspringen. Een daarvan is de lancering van de 2.0 app van Philips Hue. Na een lange periode van zwoegen gingen we live met een volledig nieuwe app. Na een intense periode ben ik dat echt als mijn ‘kindje’ gaan zien. En om dan de reacties van mensen te zien die het resultaat echt waarderen, dat doet wel wat met mij.

Het tweede moment waarop ik graag terugkijk is toen ik bij een van onze klanten een innovatiesessie aan het doen was. Als zijnde een iOS Developer maakte ik als onderdeel van een voorstel voor een nieuwe business case een prototype van een app. Tijdens de presentatie zag ik de eindverantwoordelijken voor de customer journey letterlijk met grote ogen en open monden staren. Mensen inspireren en dat terugzien in anderen, dat is waar het voor mij om draait.

Blijven ontwikkelen

Ik zie mijzelf verder doorgroeien op het gebied van Agile en Devops. Als dienend leider meer en meer toevoegen in de rol van Scrum Master. Om vervolgens dan die ervaring binnen meerdere teams in te zetten als coach. Sogeti helpt mij daarin met cursussen en opleidingen, daarnaast haal ik veel uit een sterk netwerk van collega’s.

Op eigen tempo naar het volgende niveau

Kies je voor Sogeti dan kies je voor kansen om jezelf te ontwikkelen en een enorm aantal collega’s die voor je klaar staan. Het hele jaar door krijg je handvatten, cursussen en kansen op extraatjes aangeboden, zo kun je jezelf op je eigen tempo naar een volgend niveau tillen. Neem er zeker niet alleen mijn woord voor dat er collega’s voor je klaar staan. Ga met een professional van Sogeti om de tafel zitten en je zal snel zien wat ik bedoel.

Ontdek de iOS developer vacatures bij Sogeti

Kom jij bij ons op de koffie? Kijk bij jouw expertise en zoek de vacatures op die daarbij passen.

Naar de Mobile app vacature pagina
Arwin Pherai Recruiter Young Professionals
Recruiter