Sogeti-Tricentis-Test-Architect

Sogeti is zeven Tosca Architecten rijker!

Tosca Test Architect

De afgelopen maanden is er binnen de Tricentis Community kneiterhard gewerkt aan een traject voor Tosca Architecten. Een superintensief traject waarin zeven collega’s aan de slag zijn gegaan met de hoogste Tosca certificering. Lees het artikel of bekijk de Tosca vacature.

Naar vacature

Gecertificeerd Tosca Architect

“Al jaren werken we binnen Sogeti op een erg fijne manier samen met Tricentis. Een goed partnership waarin we veel klanten kunnen helpen om hun Test Automation naar een hoger niveau te tillen. Om ons niveau in de Tricentis-community naar een nog hoger niveau te tillen, zijn zeven collega’s de uitdaging aangegaan om samen te gaan studeren voor het Tosca Test Architect certificaat. Een ontzettend pittig, maar leerzaam traject. Met een resultaat waar ik supertrots op ben, zeven collega’s mogen zich vanaf nu gecertificeerd Tosca Architect noemen. Ik ben supertrots op onze collega’s die dit hebben bereikt en ik ben ervan overtuigd dat we daardoor onze klanten nog beter kunnen gaan helpen in de toekomst! En het draagt ook nog eens mooi bij aan de doelstelling vanuit Sogeti om 100% certified te zijn”. Aldus communitymanager Tijs Wonders

Gezamenlijke voorbereiding

De afgelopen 2 maanden zijn Nanette Penning, Tim Platteschorre, Michel van Deelen, Joppe Pijnenburg, Mark Marugg, Bob Zandvliet en Joep van Driel aan de slag geweest om zich samen voor te bereiden op het Tosca Test Architect Level 1 Examen. Dit hebben ze gedaan in wekelijkse sessie van 1 uur. De opzet was simpel, maar effectief: iedere week zelf video’s bekijken en documentatie doorlezen en dan samen de materie bespreken. Met de gezamenlijke Tricentis-kennis in de groep ontstonden al snel leuke discussies en werden ervaringen over en weer gedeeld. Sommige onderwerpen kwamen wat langer aan bod; hoe wordt een project ingeschat? Waar moet je allemaal aan denken? En natuurlijk kwam CI/CD in combinatie met Tosca ook uitgebreid aan bod! Hoe zit de Tosca architectuur in elkaar en hoe haak je dat nou aan in je pipeline?

Tosca Test Architect level 1 examen

Na zes intensieve weken voorbereiding  kwam het lastige gedeelte: het examen zelf! Voor het  examen staat drie 3 uur,  en je kan ervan uitgaan dat je dit ook echt nodig hebt. Het examen zet je aan het denken over de aanpak van business situaties, opzet van architectuur en de best practises binnen Tosca. 

Boost your Tosca Career!

Sogeti heeft de grootste Tosca-gecertificeerde community van Nederland met zeer actieve en betrokken collega’s. Van bovengenoemde Tosca Architecten tot enthousiaste starters. Op alle niveaus bieden we trainingen en opdrachten om door te groeien. Wil jij jouw Tosca-carrière ook een boost geven? Sluit aan en start jouw leertraject! Neem contact op met Jannette Willemsen of bekijk de vacature.

Naar vacature

Kan ik je helpen?

Jannette Willemsen Strategisch Recruitement Consultant Sogeti Strategisch Recruitment Consultant
Phone number: +31615225443

Verder lezen?

Ontdek meer verhalen van Sogeti collega's!

Naar blogs