Arash blog werken bij banner

Sogetisten zijn mensen met passie voor hun vak

Arash Rahmani werkt sinds augustus 2021 met veel plezier bij Sogeti als Trusted Advisor Security. Hij vertelt iets over zijn persoonlijke redenen waarom het werken bij Sogeti zo leuk is en waarom hij koos voor Sogeti. Meer weten? Lees zijn blog of bekijk direct de vacatures.


Naar vacatures

Wat doet een Trusted Advisor Security?

Mijn expertisegebied ligt op het snijvlak van Business en IT met daarbij het security domein als bijzondere focus. Organisaties adviseer ik over de te nemen stappen in een digitale transformatie, met een nadruk op het mitigeren van hun informatiebeveiliging risico’s. Dit doe ik door in gesprek te gaan met het topkader van de organisatie, en vervolgens een eenduidig strategisch plan over de richting en mogelijkheden vast te stellen. Waar nodig stuur ik multidisciplinaire teams aan om het strategische plan te kunnen realiseren. Hierbij kijk ik niet alleen naar technologie maar richt ik me ook op mensen, processen en cultuur.

Wat het werken bij Sogeti zo leuk maakt 

Ik heb 5 persoonlijke redenen waarom ik het werken bij Sogeti zo leuk vind. Dit zijn de mensen, mijn managers, de specialisten, de trainingsprogramma’s en de klanten.

Er werken geweldige mensen bij Sogeti. Mijn onboarding dag bij Sogeti vond plaats met ruim 50 nieuwe collega’s die bij Sogeti aan de slag gingen. Joost Ramaekers, Head of Sogeti Nederland, was hier ook bij aanwezig. Hij nam de tijd om vragen te beantwoorden en gaf aan dat hij voor Sogetisten bereikbaar is. Voor mij was dat een goede eerste indruk en het liet aan mij zien dat dit een open en toegankelijke organisatie is. Sindsdien heb ik kunnen ervaren dat Sogeti inderdaad open en toegankelijk is.

Naast de vele specialisten, uitgebreide trainingsprogramma’s en de interessante klanten, zijn mijn managers hetgeen dat werken bij Sogeti zo leuk maakt. Binnen de community Security word ik ondersteund door mijn managers Erwin Riemersma en Tim Adam. Beiden die de tijd nemen om te luisteren, te coachen en die voor je klaar staan.

De personal touch van Sogeti

Via LinkedIn werd ik benaderd door een recruiter van Sogeti. De manier waarop ik werd benaderd door de recruiter sprak mij aan. Zij had de tijd genomen om zich in te lezen in mijn werkervaring, had een persoonlijke benadering en werkte direct in opdracht van Sogeti. Zodoende ben ik het gesprek aangegaan.

Ik hecht waarde aan een stukje flexibiliteit, dynamiek en diversiteit van opdrachten. Waarden die voor mij reden waren om jarenlang als ZZP'er te werken. Sogeti heeft verschillende klanten en een diversiteit aan opdrachten. Veel van de grootste 100 organisaties van Nederland zijn klanten van Sogeti, dat vind ik gaaf! Daarnaast heb ik een passie voor public speaking, ik vertel graag over digitale transformatie en informatiebeveiliging op podiums. Een stukje flexibiliteit, dynamiek en diversiteit van opdrachten heeft Sogeti, en daarnaast is het spreken op podia ook mogelijk hier.

Wat doorslaggevend was voor mijn keuze voor Sogeti was het gesprek en de klik met Erwin Riemersma en het daaropvolgende gesprek met Tim Adam en ander teamgenoten. Voor mij is een klik met je managers en teamgenoten waardevol! Zodoende maakte ik de switch van ZZP'er naar in dienst bij Sogeti.

Wat zijn jouw favorieten?

  • Favoriete apps: LinkedIn en Signal
  • Favoriete websites: CIO.com, HBR.org, Tweakers.net en Reddit.com
  • Favoriete gear: Mijn smartphone
  • Favoriete film: Schindler's List
  • Favoriete muziek: Diver

Ben jij ook enthousiast over Sogeti geworden?

Wil jij impact maken? Is technologie jouw passie? Wil jij werken in de warme cultuur van Sogeti? Neem dan contact op of bekijk de vacatures.


Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Wouter Smit
Phone number: +31611844292

Verder lezen?

Ontdek meer verhalen van Sogeti collega's!

Naar blogs