Louise account sales

Superenthousiast van IT-technologie

Innoveren en ontwikkelen

Louise Vanderfeesten woont in Den Bosch en is Account Executive bij Sogeti. Ze zit vol energie en creativiteit. Deze zet ze graag in om vernieuwing door te voeren zowel bij haar klant als bij Sogeti. Lees haar blog of bekijk de vacature.

Naar vacature

Projecten en opdrachten

Als Account Executive ben ik verantwoordelijk voor de relatie met de klant. Daaronder valt adviseren over de (laatste) IT-oplossingen, contracten afsluiten en helpen met problemen. Je vormt als het ware de brug tussen de klant en de interne Sogeti-organisatie. Zo zie je als account executive soms een behoefte bij een klant waar geen standaard oplossing voor is. Ik ga dan intern op zoek hoe we dit kunnen oplossen. Omgekeerd ga ik bij de klant op zoek naar de gaafste en meest uitdagende projecten of opdrachten te scoren waar collega’s zich in vast kunnen bijten. Met KLM zijn we nu vooral bezig om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Dus hoe gaan we meer met minder doen en hoe doen we dit op een goede en veilige manier op het gebied van IT. Er loopt ontzettend veel. De grootste en innovatiefste projecten zijn de Testprojecten en Extended Reality. Daarnaast doen we nog zaken met KLM op het gebied van Cloud, Power Apps, Security, Technology Transformation zoals het doen Business Analyses, zijn we partner voor verschillende SAAS-oplossingen en ontwikkelen en beheren we een aantal tools. En dan vergeet ik vast nog een aantal zaken. 

Efficiëntie door IT-oplossingen 

Ik ben afgestudeerd als jurist maar kwam er al snel achter dat daar mijn hart niet lag. Bij mijn vorige werkgever had ik op een gegeven moment tijd over waarop ze vroegen of ik de sales van een aantal klanten wilde overnemen. Ik kom uit een ondernemersnest dus pakte die kans aan en sprong in de auto naar klanten. Juist de combinatie van contracten opstellen en relaties onderhouden bleek voor mij de gouden greep. Daarop ben ik gaan zoeken naar een passende functie. Ik ben iemand die van efficiëntie houdt en word altijd superenthousiast als ik hoor of lees hoe dingen verbeterd kunnen. IT is voor mij het middel om dit te bereiken. Ik wilde bij een bedrijf werken dat vooruit wilt met IT. Daarnaast vond ik het belangrijk om ergens te gaan werken waarbij ik zelf de mogelijkheid had om cursussen te volgen om mijn kennis te vergroten. En, ook heel belangrijk voor mij is dat ik bij een bedrijf wil gaan werken met meerdere vrouwelijke collega’s. Deze drie dingen vond ik bij Sogeti. Als kers op de taart kreeg ik ook nog eens een vrouwelijke manager! Dat was voor mij de uiteindelijke trigger om over te stappen. 

Ontwikkeling en fun binnen Sogeti

Werken bij Sogeti geeft mij veel energie. Vanwege de positiviteit, het optimisme en de enthousiaste werkethiek van collega’s. Daarnaast doen we echt heel veel gave dingen waar ik oprecht heel trots op ben. Zo ben ik nu met collega’s een VR groep aan het opzetten voor iedereen die zich verder wil verdiepen in de mogelijkheden die VR biedt. Ook sport ik met collega’s. Ik zit in het hockeyteam en ga naar golfdagen. Daarnaast merk ik dat mijn creativiteit enorm wordt gewaardeerd (meestal tenminste haha) en dat is voor mij heel belangrijk. Ik vind het leuk om de dingen net even anders te doen, als het daardoor uiteraard beter wordt. Ook leer ik veel. Door collega’s die elkaar uitdagen door het voeren van goede gesprekken en natuurlijk ook trainingen. Ik heb sowieso alle sales trainingen gevolgd en er staan er weer een aantal in de planning. Daarnaast heb ik de Agile Foundation gedaan (voor meer kennis over agile werken), Insights, Cloud Foundation en momenteel ben ik aan het kijken naar Angular. Ik vind namelijk dat een sales ook inhoudelijke kennis moet hebben.

De favorieten van Louise

  • Apps:  Spotify & Flitsmeister ? 
  • Websites: al mijn Google alerts staan op KLM, Sogeti en de wind & golfmetingen
  • Gear: Oculus Quest 2
  • Film: The Circle
  • Muziek: Andrea Bocelli

Baan vol uitdaging

Is stilstaan niks voor jou? Wil jij iedere dag leren en kunnen bijdragen? Neem gerust contact op, ik vertel je er graag meer over. Of bekijk de vacatures.

Naar vacatures


 

Kan ik je helpen?

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316

Verder lezen?

Ontdek meer verhalen van Sogeti collega's!

Naar blogs