Tia Nikolic is Young Sogetist of the Year 2020

Young Sogetist 2020

Win jij volgend jaar?

Young Sogeti is ons netwerk voor alle collega's jonger dan 32 jaar. Met vakinhoudelijke bijeenkomsten, workshops en andere activiteiten delen zij kennis met elkaar en starten diverse initiatieven. Zo organiseren zij de Young Sogetist of the Year-verkiezing. Wil jij jezelf ook bewijzen als veelbelovend IT-professional? Bekijk de mogelijkheden!

Werken bij Sogeti

Finaledag op 12 november

De finale van de Young Sogetist of the Year 2020 was, net zoals alle evenementen dit jaar, wat anders dan anders. Het werd een unieke digitale finale die helemaal draaide om 'purpose', ofwel: zingeving.

  Ontbijt met videoboodschap

  Om de finalisten ondanks het digitale evenement toch dat speciale ‘finaledag’ gevoel te geven, kregen ze een feestelijk ontbijt aan huis om de dag goed te starten. Ook ontvingen ze een ludieke video van hun manager om ze succes te wensen. De finale vond in de avond plaats. In een afwisselend programma werden de video's van de finalisten getoond, werd er gediscussieerd over diverse stellingen en werden er presentaties gehouden over purpose en talentontwikkeling. Ook de winnaar van vorig jaar, Calvin Richardson, deelde zijn ervaringen over hoe hij het afgelopen jaar heeft ervaren.

  Tia Nikolic is Young Sogetist of the Year 2020

  Het was de taak aan de jury, Joost Ramaekers (Head of Sogeti NL), Thijs Pepping (VINT) en Deirdre van Baar (HR Business Partner), om de winnaar te bepalen. Zoals gezegd was het thema van de finale 'purpose' en de vier finalisten hadden vooraf twee opdrachten gekregen:

  • Maak een video waarin jouw purpose naar voren komt
  • Bereid je voor op een aantal stellingen rondom het thema purpose

  De jury was onder de indruk van Tia. Met name haar authenticiteit, kennis, enthousiasme en ook haar concrete plannen in haar video, tijdens het debat en bij de Q&A. Tia krijgt naast de titel 'Young Sogetist of the Year 2020' ook  heeft een leiderschapstraining. 

  Winnares Tia Nikolic deelde deze video met het publiek en de jury:

  Quote

  "It is so exciting to be a part of this and see all the support I got for sharing my purpose, from my fiance, who helped me with the video, my family, my friends, my colleagues from Aegon and Sogeti! I get a sense of purpose from all of them and am looking forward to helping this wonderful company grow even more with my vision."

  Young professionals

  Young Sogeti bestaat uit zo'n 700 Sogetisten die aan opdrachten bij  klanten in de Top 500 van het bedrijfsleven werken. De nominaties komen tot stand door inzendingen van zowel collega’s als klanten. Factoren als pro-activiteit en het nemen van verantwoordelijkheid wegen daarin mee.  Sogeti is altijd op zoek naar gedreven IT (Young) Professionals. Kijk eens rond op onze vacature-pagina. Wie weet verrassen we jou volgend jaar met een nominatie!

  Naar vacatures

  Deel dit artikel

  Kan ik je helpen?

  Simone de Boer Teamlead Recruitment
  Phone number: +31611602859