Ik ben Chris den Arend en werk als Microsoft Technologiespecialist. Ik heb de mogelijkheid om bedrijven te adviseren op het gebied van Microsoft Azure, messaging protocollen en devices. Daarnaast mag ik nog steeds oplossingen implementeren, een dag zonder code is een dag niet geleefd.

Welke passie heb jij voor IT?

Elk bedrijf en elke consument heeft met IT te maken. De manier waarop IT ons help en het leven makkelijker maakt fascineert me. Door IT kunnen we grenzen verleggen en onszelf verbazen.

 

Foto Chris den Arend Sogeti Nederland

 

Wat is jouw grootste passie naast je werk en waarom?

Naast mijn werk knutsel ik veel met microprocessoren en IoT scenario’s. Tijdens mijn opleiding heb ik veel met Embedded Software te maken gehad. Daarna is dat een tijdje naar de achtergrond geschoven, maar met de opkomst van IoT is het volledig terug! Verder ga ik graag op wintersport om te skien en te snowboarden.

Wat is je levensmotto?

Verleg je grenzen en geniet!

Beschrijf hoe een werkdag er bij jou uitziet?

Mijn werkdag bestaat uit een aantal activiteiten. Op welke manier kan ik naar de Cloud en wat levert mij dat op? Die vraag mag ik voor verschillende klanten beantwoorden. Daarnaast werk ik aan de architectuur en implementatie van IoT/Cloud projecten.

Wat was je leukste project, bij welke klant en waarom?

Het mooiste project waar ik aan heb mogen werken is het SlimLaden project van Eneco. Dit project was uniek en innovatief. Er werd gewerkt met de nieuwste services van Microsoft Azure en met Tesla’s! Door het innovatieve karakter is het project ook in verschillende media gepubliceerd.

 

Hardware parts Internet of Things

Hoe zorgen jij en Sogeti ervoor dat je je verder specialiseert in je vakgebied?

Door passende opdrachten te vinden die het beste uit mezelf naar boven halen. Door certificeringen, begeleiding op technisch gebied en verbeteren van mijn soft skills.

Wat wil jij (nog) bereiken in jouw carrière?

Mijn doel is om elke dag plezier in mijn werk te hebben. Door de rage van IoT komt er steeds meer ruimte voor wat ik leuk vind, de combinatie van embedded en de cloud. Ik hoop nog veel klanten te begeleiden in de wereld van IoT!

Meer weten of werken als Microsoft Technologiespecialist bij Sogeti? 

Wil jij werken bij Sogeti als Microsoft Technologiespecialist? Kijk dan op onze vacature pagina

Naar vacature pagina

Stel je vraag

Profiel foto Chiel Kronenburg Manager Recruitment
Phone number: +31627746316