Werken aan innovatie bij SogetiLabs

SogetiLabs

Nieuwe technologieën

Bij SogetiLabs komen mensen van verschillende achtergronden en met verschillende expertises bij elkaar om met nieuwe technologieën aan de slag te gaan. Hoe dat in zijn werk gaat? Lees het hier of bekijk de vacatures!

Naar vacatures

Young professional traject en SogetiLabs

Kishan Manraj startte twee jaar geleden bij Sogeti. Gestart met een Ohio business course en is zichzelf nog steeds verder aan het ontwikkelen in het Young Professional traject. Op dit moment is hij ingezet bij SogetiLabs. Hij werkt daar als Agile Testengineer en Scrum master. Dit laatste is kortgeleden op zijn pad gekomen. De kans heeft hij aangegrepen. Geholpen door collega’s groeit hij in deze rol. Hij werkt inmiddels 2 jaar bij Sogeti en is nog volop aan het leren en ontwikkelen. En waar kan dat beter dan bij SogetiLabs? 

“Ik ben betrokken bij de ontwikkeling van een interactieve chatbot SELLy Botfolio voor onze Sales organisatie. Bij Sogeti hebben we ontzettend veel mooie projecten gedaan. Als een potentiële klant vraagt om een voorbeeld of een referentie, dan wil een accountmanager zo snel mogelijk de juiste vinden. Op dit moment moeten ze nog zoeken in excelbestanden. Deze interactieve chatbot helpt om snel de referentie te vinden met de juiste oplossing voor de klant waardoor de voorbereidingstijd wordt verkort. Als dit project is afgerond hoop ik nóg een project binnen SogetiLabs te kunnen doen. Daarbij kijk ik al in de richting van Nomi omdat ik mijn haar laat groeien voor stichting Haarwens wat, net als Nomi, onderdeel is van KiKa.”

Captain zijn bij SogetiLabs 

Bruce Parmesar projectmanager Cloud bij Sogeti en Captain bij SogetiLabs. Als Captain faciliteer je de verschillende projecten binnen SogetiLabs. Bij Labs werken we met collega’s die tussen twee projecten zitten, Dus op het moment dat die collega’s weer naar er klantopdracht gaat, dan ga je als Captain kijken wie er binnenkort beschikbaar komt op die plek weer op te vullen. 

“Zelf ben ik op dit moment volledig ingezet bij een klant. Een paar jaar geleden ben ik met Labs in aanraking gekomen toen ik tussen twee opdrachten zat. Ik vond het toen zo leuk dat ik probeer om, ondanks mijn inzet bij de klant, hier toch een paar uur per week vrij voor te maken. Ik heb al veel mooie projecten voorbij zien komen, bijvoorbeeld: drones die geprogrammeerd worden om de omgeving te scannen en voorwerpen te herkennen, een sensor-app voor wedstrijdzwemmers  om progressie bij te houden, tot een brain-computer interface  waarmee je games kan spelen puur op basis van je hersenactiviteit. Werken aan projecten bij SogetiLabs zorgt ervoor dat ik op de hoogte blijf van de meest innovatieve technieken die er zijn. De projecten worden niet alleen vanuit de professionals zelf, maar ook vanuit de maatschappij aangedragen. Hierdoor krijg je te maken met leuke, diverse en compleet out of the box projecten, die superinteressant zijn. Wat mij een ontzettend goed gevoel geeft, is dat de insteek niet is om winst te maken, maar om een maatschappelijk doel te dienen waarmee mensen geholpen worden!"

Wil je meer weten over de mooie projecten die we uitvoeren? 

Elke 2e vrijdag van de maand is er een live demo van alle projecten te zien waaraan iedereen kan deelnemen.

Aanmelden

Wil ook jij als Young Professional kunnen meewerken aan innovatieve projecten? Bekijk dan de de traineeships of neem contact op voor meer informatie.

Naar vacatures

Deel dit artikel

Kan ik je helpen?

Simone de Boer Teamlead Recruitment
Phone number: +31611602859

Verder lezen?

Ontdek meer verhalen van Sogeti collega's!

Naar blogs