Wie is Internet of Things expert Steven van Dalen? [REPORTER]

 

Foto Steven van Dalen en Katinka Slingerland - Sogeti

Maak kennis met Senior Software Engineer Steven van Dalen. Steven heeft de reporter microfoon overgenomen van Katinka Slingerland en doet de komende tijd voor ons verslag van interessante Internet of Things (IoT) ontwikkelingen binnen en buiten Sogeti. Lees snel verder over wie hij is!

Wearables een stapje verder

Steven van Dalen: ‘Als Senior Software Engineer binnen de divisie High Tech zie ik hoe elektronica steeds kleiner wordt en daardoor nog dichter op het lichaam kan worden gedragen. Voordat ik bij Sogeti kwam werken studeerde ik Elektrotechniek met een specialisatie Biomedical Engineering.

Ik vind het mateloos boeiend hoe producten steeds slimmer aan het lichaam worden verbonden. Hoe we steeds een stapje verder gaan en hoe wearables uiteindelijk zelfs protheses zullen worden.’

Innoveren op een nieuwe manier

‘Internet of Things biedt voordelen op het gebied van procesoptimalisatie en het realiseren van nieuwe producten en diensten. Het is belangrijk dat we onze klanten van deze kennis laten profiteren. Maar ook als collega’s onderling is het belangrijk om elkaar mee te nemen in deze nieuwe manier van innoveren. Daarom deel ik vanaf nu succesverhalen rondom IoT, vertel over mijn opdrachten en zaken die me interesseren.

Meer weten over Internet of Things?

Wil je nu al meer weten over Internet of Things? Kijk dan op onze Internet of Things pagina of download het trend rapport van VINT over uw business kansen met IoT.

Kan ik je verder helpen?