Wil jij tijdens je studie al werken aan jouw IT-Carrière?

Campus recruiter Jaap-Joris van der Lek

Mijn naam is Jaap-Joris van der Lek en ik ben relatiemanager voor Hogescholen en Universiteiten. Ik help je bij het verleggen van jouw grenzen. Als student heb je namelijk talloze mogelijkheden binnen Sogeti, wist je bijvoorbeeld dat je bij ons kosteloos een Java Certificaat kunt halen? Of kom je een keertje meedoen met onze 'beruchte' gamenight? Studenten zijn de medewerkers van de toekomst, daar zien wij kansen in!

Als een vis in het water

 

Profielfoto Jaap Joris van der Lek

Toen ik bij Sogeti begon op 1 januari 2018 werd er al één ding snel duidelijk, Jaap-Joris is een veel te moeilijke naam, ik werd al snel omgedoopt tot: JJ! Ik ben 21 jaar oud en sinds enkele maanden werkzaam bij Sogeti. Ik woon in Eindhoven en heb daar mijn opleiding Commerciële Economie gevolgd. Als ik niet aan het werk ben, ben ik te vinden in de fitness of ga ik op stap met vrienden, omdat ik net afgestudeerd ben sta ik nog volop in het studentenleven en meng ik graag met jullie om samen op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen!

Workshops, lezingen en borrels

Het is mijn doel om Sogeti onder de aandacht te brengen bij studenten (zoals jij?). Mijn grootste uitdaging. Veel studenten kennen onze klanten wel maar Sogeti niet en daar wil ik verandering in brengen. Dit doe ik door meer samen te werken met Hogescholen, Universiteiten en Studieverenigingen. We organiseren daarvoor gastcolleges, workshops, inhousedagen en lunchlezingen over de nieuwste technologieën die passen bij een Technology Leader. Thema’s die zoal voorbijkomen zijn Artificial intelligence, Robotics, Cloud technology, DevOps, Security en Data Science. Daarnaast organiseren wij ook de nodige fun-activiteiten waarbij studenten van harte welkom zijn, zoals borrels, sportactiviteiten, pokeravonden, borrellezingen en ga zo maar door, je kan het zo gek niet bedenken alles kan bij Sogeti! 

Wat kan Sogeti voor jou als student betekenen?

Voor studenten die op zoek zijn naar uitdagingen en zichzelf willen ontwikkelen bieden wij de kickstart van hun carrière aan, zo hebben wij zelfs onze eigen studievereniging opgericht; de Sogeti Studentenunit.
Deze Studentenunit biedt jou de gaafste dingen, zoals: 

  • De unieke mogelijkheid om tijdens je IT-opleiding je kennis verder uit te breiden. We nodigen je uit voor technische meetings, expertbijeenkomsten en je kunt je inschrijven voor alle cursussen of certificaten behalen op onze kosten!
  • Het verbeteren van je soft skills door je in te schrijven voor onze persoonlijke vaardigheidstrainingen.
  • Het vergroten van je netwerk, omdat je kennismaakt met andere studenten en collega’s van Sogeti. Die je kan gebruiken voor hulp bij vraagstukken bij je studie.
  • Het goed leren kennen van Sogeti, omdat je informele meetings bezoekt, evenementen bijwoont, toegang hebt tot ons intranet, collega’s ontmoet en ervaart hoe het is om te werken bij Sogeti.
  • De mogelijkheid om met voorrang een IT-stage te lopen. Daarnaast hopen we je na jouw stage ook een arbeidsovereenkomst te kunnen aanbieden.

Ben jij klaar voor de kickstart van je carrière?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of vette stage in de IT? Ik sta graag voor je klaar om samen met jou verder te kijken naar de mogelijkheden die Sogeti biedt! Voor vragen over de Sogeti Studentenunit, stagemogelijkheden bij Sogeti, gastcolleges, workshops, inhousedagen, lunchlezingen of fun-activiteiten kan je mij bereiken op onderstaande contactgegevens.

Ik hoop je snel te zien bij één van onze activiteiten of bij een Hogeschool/Universiteit bij jou in de buurt!

Ga naar de studenten pagina 

Profielfoto Jaap Joris van der Lek Account Sales
Phone number: +31 625 771 190