Sogeti Cloud collega's

10 jaar Cloud bij Sogeti

Dit jaar vieren we dat Cloud al 10 jaar een groot onderdeel is van Sogeti. Hoe mooi is het dat we deze maand ook de 200e Cloud collega welkom mogen heten. Lees hoe we dit hebben bereikt en bekijk jouw mogelijkheden.

Naar vacatures

Werken in de Cloud Community

Onze Cloud Community bestaat uit professionals die aan projecten werken op het gebied van Microsoft Workspace, Platformen en support. Onze collega’s werken hard voor Sogeti en voor de klant, met allemaal hun eigen expertises. Om collega’s hierbij te helpen, is er een Education Framework. Daarmee geven we iedereen de kans om te ontwikkelen en houden we onze kennis up to date. Zo kunnen we kwaliteit blijven garanderen bij klanten zoals Kadaster, Eneco, Sligro en de Gemeente Amsterdam.

De Cloud Community groeit!

In 10 jaar zijn wij als community enorm gegroeid. We begonnen met alleen Microsoft Cloud en hebben dit later uitgebreid met AWS en Workspace. Sogeti is in hart en nieren een technologie bedrijf! We doen er alles aan om onze oplossingen te laten werken bij de klant. Samenwerken betekent een partnerschap aangaan met de klant. PostNL is hier een voorbeeld van. Al 10 jaar werken we samen in een omgeving die continu vernieuwt. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van deze beweging. Collega’s zijn het middelpunt van Sogeti! Door interessante opdrachten, te anticiperen op innovatie en groeimogelijkheden te bieden aan al onze collega’s zijn we zo sterk gegroeid. Zo zijn er heel wat opleidingstrajecten en waarmee we in staat zijn om professionals met verschillende niveaus op te leiden.   

Christiaan Hoos, Community Manager Cloud:

Klanten zijn na jaren samenwerking nog steeds tevreden met Sogeti en de Sogetisten!

Toekomst van de Cloud Community

Als community manager werk ik ook aan ons portfolio. Zo hebben we een platform innovation board waarin we met experts overleggen wat we willen opnemen in ons portfolio. Klanten vragen steeds vaker hulp om grip en inzicht te krijgen in de kosten van Cloud. Daarom werken we aan een Cloud Economics Dashboard. Daarnaast werken we samen met onze Security community aangezien Security en Cloud samen verworven is. Kortom, we zijn hard bezig met innoveren. Op naar 20 jaar Cloud!

De 200e Cloud Sogetist

Naast ons 10 jarig Cloud jubileum, hebben we deze maand nog een mijlpaal te vieren. Bij Sogeti hebben we namelijk de 200e Cloud collega verwelkomd. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Joost Ramaekers, Head of Sogeti Nederland, heeft daarom Robin Adolfse gefeliciteerd met een lekkere taart en een mooie bos bloemen. 

200e cloud collega

 

Ben jij klaar voor Cloud?

Wil jij met 200 andere Cloud specialisten werken aan uitdagende projecten die impact maken? Wil je deel uitmaken van de gezellige community waarbij ontwikkeling centraal staat? Neem gerust contact op met Rory voor meer informatie of bekijk de vacatures!

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Lead Cloud & Development
Phone number: 0616066204