Cas-van-den-Bogaard-data-AI

Een introductie in Stable Diffusion

Cas van den Bogaard is AI specialist en laat in deze blog zien waar Stable Diffusion voor te gebruiken is, en legt hij uit hoe je hier zelf mee aan de slag kunt.

Stable Diffusion

AI-modellen die afbeelding creëren aan de hand van een beschrijving zijn dit jaar ongekend populair geworden. Dat is te danken aan de baanbrekende transformer-modellen, waarmee we de miljarden afbeeldingen die op het internet te vinden zijn, kunnen gebruiken als data om van te leren. DALL-E 2, een model van OpenAI, stelt iedereen in staat om zijn eigen afbeeldingen te genereren. Dat kan echter alleen via hun eigen website, waardoor de open-source gemeenschap niet kan bijdragen met verbeteringen en innovaties. Daar is nu verandering in gekomen dankzij StabilityAI, die hun Stable Diffusion model volledig openbaar hebben gemaakt. In deze blog krijg je te zien waar Stable Diffusion voor te gebruiken is, en leer je hoe hier zelf mee aan de slag kunt!

Artikel - An introduction to Stable Diffusion

Verder met AI

Ik hoop dat ik met dit artikel inzicht heb kunnen geven in enkele van de vele toepassingen van AI. Meer weten? Neem gerust contact op, ik vertel je er graag meer over. Wil jij iedere dag leren en kunnen sparren met vakgenoten? Bekijk dan de vacatures.

Naar vacatures

 

Kan ik je helpen?

Sogeti Maaike Somers Recruiter
Phone number: +31625755508

Verder lezen?

Ontdek meer artikelen van Sogeti collega's!

Naar kennishub