Mitali Agrawal data kennisblog banner image

MLOps: Monitoring phase

Een pad om betrouwbare, robuuste en consistente ML modellen te bouwen. In deze blog gaat Mitali Agrawal dieper in op een essentiële MLOps-fase die de kroon op het hele proces vormt: Monitoring. Lees verder of bekijk direct de vacatures!

Naar vacatures

Fasen van MLOps-implementatie

We hebben al een aantal blogs gepubliceerd over het belang en de noodzaak van een solide MLOps-implementatie. Hierin namen we de verschillende fasen van MLOps onder de loep. Namelijk probleemformulering, DataOps, Modellering en CI/CD.

Monitoring fase

In deze blog gaan we dieper in op een essentiële MLOps-fase die de kroon op het hele proces vormt: Monitoring. We illustreren het belang van monitoring en introduceren de spelers die bij dit onderdeel betrokken zijn. Vervolgens bespreken we de belangrijkste activiteiten en gaan we in op enkele ontwerpprincipes die in gedachten moeten worden gehouden bij het opzetten van dit deel van het MLOps-proces. Tenslotte kijken we naar de principes die de monitoring regelen om deze fase in een bredere context te begrijpen.

MLOPS - Monitoring Phase

Toekomst van data

Data blijft groeien, net als de continue behoefte aan inzichten uit die data. We willen geautomatiseerd en steeds sneller en gerichter in actie kunnen komen. Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Neem gerust contact met me op, ik vind het leuk om er met je over te praten. We sparren ook graag met dataprofessionals buiten Sogeti. Daarvoor organiseren we regelmatig SoConnect Data meetups op meetup.com. Je kunt gratis lid worden van de groep en dan ben je als eerste op de hoogte bij een volgende meetup. Zie ik je daar? 

Data vacatures              SoConnect Meetup

Kan ik je helpen?

Ties van Waaijenburg Recruiter
Phone number: +31 06 29 63 39 75