Thomas van der Meer blog data banner

Toepasbaar maken van taalmodellen met Hugging Face

Artificial Intelligence (AI) is booming door een combinatie van een aantal wetenschappelijke doorbraken en voortgang in rekenkracht. In deze blog geeft Thomas van der Meer een inkijkje aan de hand van Hugging Face.

Power tot the transformers

Artificial Intelligence (AI) is booming door een combinatie van een aantal wetenschappelijke doorbraken en voortgang in rekenkracht. De laatste 10 jaar hebben een grote verandering teweeggebracht in het wijd beschikbaar maken van AI-modellen en -tools om zelf aan de slag te gaan. Waar nu een tegenbeweging van niet gepubliceerde modellen een opmars maakt, zijn bedrijven zoals Hugging Face een belangrijke spil in het democratiseren van AI.
In mijn blog geef ik een introductie wat het Hugging Face platform allemaal biedt. Hierin laat ik zien hoe iedereen zelf een model kan trainen, evalueren en gebruiken. Ik hoop dat de drempel tot het gebruik van AI-technieken wordt verlaagd en het gebruik door middel van deze tools wordt aangemoedigd.

How Hugging Face helps making Language Models applicable

Verder met AI

Ik hoop dat ik met dit artikel inzicht heb kunnen geven in enkele van de vele toepassingen van AI. Meer weten? Neem gerust contact op, ik vertel je er graag meer over. Wil jij iedere dag leren en kunnen sparren met vakgenoten? Bekijk dan de vacatures.

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Ties van Waaijenburg Recruiter
Phone number: +31 06 29 63 39 75

Verder lezen?

Ontdek meer artikelen van Sogeti collega's!

Naar kennishub