sogeti-noordoost-terras

De schouders eronder bij kantoor Noordoost

Een terras bouwen voor zonninge dagen? Ook daar draaien Sogetisten in Noordoost Nederland hun hand niet voor om. Lees hier verder of word hun collega.

Naar vacatures

Sogeti-kantoor Groningen

De collega's die in Noordoost Nederland werken, hebben hun thuisbasis in het Sogeti-kantoor te Groningen. Op kantoor Noordoost vinden we een fijne werkomgeving erg belangrijk en vanuit de collega's werd geopperd dat het fijn zou zijn om een plek te hebben waar we in de pauzes buiten kunnen lunchen. Het plan werd opgevat om een terras met picknickbanken aan te leggen. Na  akkoord van de gebouwbeheerder werd een datum geprikt om met elkaar de een terras  van houtsnippers aan te leggen. 

Samen aan het werk

Laatst was het zover. Na de lunch begonnen de collega’s met het zware werk: het uitgraven en afvoeren van de graszoden. Hierna werden er gronddoek en grindmatten geplaatst en werden de picknickbanken in elkaar gezet. We hebben er na een tip van een collega voor gekozen een milieuvriendelijk en waterdoorlatend terras aan te leggen met houtsnippers en niet te kiezen voor een terras van bestrating. Uiteraard hebben we nog wat werk overgelaten voor het management. Aan hun de eer om een dikke kuub aan houtsnippers aan te brengen. Daarna  was het tijd om het terras in te wijden en hebben we met elkaar een borrel op het nieuwe terras gedronken.

Voor
Sogeti-Noordoost-terras-voor
Na
sogeti-noordoost-terras

Welkom in Groningen

Woon je in Noordoost Nederland en ben je wel nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom. Geef ons een seintje en we ontmoeten je graag op ons mooie terras (bij regen of kou gaan we binnenzitten). Bekijk hier of je twee vliegen in één klap kan slaan en knoop er een sollicitatie aan vast.

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Daan de Groot Sogeti Recruiter
Phone number: +31 (0)6 31 13 62 37