winnaar-young-sogetist-of-the-year-2023

Finale Young Sogetist of the Year 2023

Na maanden van voorbereiding, onderzoek en oefenen was het zover: de drie finalisten stonden op het podium om hun plannen te presenteren tijdens de finale van de ‘Young Sogetist of the Year 2023’ verkiezing. Lees het artikel en doe volgend jaar mee.

Naar vacatures

De ‘Young Sogetist of the Year verkiezing 2023’ stond dit jaar in het teken van het thema ‘Sustainable Impact’. ‘Sustainability’ is een woord met meerdere betekenissen. De finalisten kregen de taak om hun ideeën concreet te maken in een van de volgende disciplines: Sustainable Health, Sustainable Lifestyle, Sustainable Sogeti of Sustainable Communities. De finalisten hebben een hun ideeën gevormd tot een ‘Business Impact Plan’ en hebben het aan het publiek en aan de jury gepresenteerd. 

Watch Young Sogetist of the Year 2023 on YouTube.

En de winnaar is...

Na maanden van voorbereiding, onderzoek en oefenen was het zover: de drie finalisten stonden op het podium om hun plannen te presenteren tijdens de finale. En niet zomaar een podium: de finale vond plaats op het hoofdkantoor van Microsoft in Amsterdam. 

De verkiezing is gewonnen door Nikki de Kleer. Nikki’s plan had als titel SoIntervision met als doel een meer sustainable Sogeti te creëren. SoIntervision is initiatief waarbij intervisiegroepen worden gevormd. In de groepen kunnen collega’s met gelijke uitdagingen elkaar op regelmatige basis treffen. Door met elkaar het gesprek aan te gaan kunnen ze elkaar helpen. Naast dat het idee van Nikki goed in elkaar stak, was het ook dusdanig uitgewerkt dat er bij wijze van spreken morgen mee begonnen kan worden. 

De pitches van Martijn – Sustainablility by Design rondom slim omgaan met je data en die van Kate voor een Extended Traineeship met langere begeleiding van Young Professionals werden ook door de jury geprezen. 

Al met al een fantastische locatie, een inspirerend thema en een unieke jurysamenstelling: Joost Ramaekers, Natasha van Beek, Rene Speelman en vanuit Microsoft de Corporate Business Lead: Michael Kimmijser! 

Young Sogetist of the Year

Young professionals

Young Sogeti bestaat uit zo'n 700 Sogetisten die aan opdrachten bij  klanten in de Top 500 van het bedrijfsleven werken. De nominaties komen tot stand door inzendingen van collega’s. Factoren als proactiviteit en het nemen van verantwoordelijkheid wegen daarin mee.  

Wat is Young Sogeti

Speciaal voor Sogeti-medewerkers (Sogetisten) tot en met 31 jaar is er een netwerk: Young Sogeti. Deelnemers van het netwerk inspireren elkaar, delen kennis en halen samen vooral veel energie en plezier uit hun passie voor hun vakgebied. Young Sogeti organiseert naast deze verkiezing ook borrels en informatieve bijeenkomsten. Sogeti is altijd op zoek naar gedreven IT (Young) Professionals. Kijk eens rond op onze vacature-pagina. Wie weet verrassen we jou volgend jaar met een nominatie!

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Helen Bosma Stages en Traineeships
Phone number: +31629633969