What if… jij tester bij Sogeti wordt?

Voor elke IT’er op de arbeidsmarkt staan dertien vacatures open. Dertien! Jij hebt dus keuze zat. Maar wij willen jou! In het magazine What if… lees je wat Sogeti je te bieden heeft. Gepassioneerde testers van Nederland opgelet: we geven je alvast vier redenen waarom je die andere twaalf vacatures laat lopen.

Kennis

Sogeti is marktleider op testgebied. Wij zijn de grondleggers van testen. Senior Testconsultant Thomas Veltman vertelt over TMap, een revolutionaire ontwikkeling van Sogeti.
Aansprekende opdrachten | Karim El Ouariachi werkt in een hangar op Schiphol en Peter Kersten test in een treinsimulator de nieuwste Sprinters voor de NS. Lees hoe Sogetisten het verschil maken bij onze aansprekende klanten. 

Gepassioneerde collega’s

Sogetisten hebben passie voor hun vak. Lees de elevator pitch van Carmen, Nicky, Erik en Mark en kom erachter wat hun werk uniek maakt. We delen ook nog een andere liefde: gamen. Proef de sfeer van onze gamenight.
Volgende keer ben je er toch bij? 

Persoonlijke ontwikkeling

Van student tot directeur. Bij Sogeti kan het! Lees in What if… het succesverhaal van onze COO Marco van den Brink. 

Waar wacht je nog op?

Werken bij de marktleider op testgebied, voor aansprekende opdrachtgevers en met gepassioneerde collega’s? Laat je inspireren door What if… of bekijk meteen onze test vacatures.

Werken bij Sogeti

Profiel foto Fedoua Azghiri Manager Arbeidsmarkt Communicatie
Phone number: +31615 47 26 53