Batuhan Deger - De reis van RPA Engineer en de toekomst van Automation

De reis van RPA Engineer en de toekomst van Automation

Batuhan Deger is anderhalf jaar geleden begonnen als Young Professional Robotic Process Automation (RPA). Lees over zijn tijd bij Sogeti, de unieke groeikansen en zijn passie voor automatisering of bekijk de vacature.

Naar vacature

Mijn eerste opdracht als RPA bij Sogeti

Ik koos voor Sogeti vanwege de technologische innovatie en digitale transformatie en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Mijn eerste opdracht bij Sogeti was een leuk en bijzonder avontuur. Ik ging het aan enthousiasme, maar ook met een tikkeltje gezonde spanning. Gelukkig kon ik terecht bij een collega die me vakkundig ondersteunde in mijn eerste stappen in het werkveld. Dat zorgde voor een soepele overgang en gaf mij het vertrouwen om mijn vaardigheden toe te passen in echte zakelijke scenario’s.

Mijn rol? Die was interessant en uitdagend! Ik werd ingezet om de huidige tooling voor RPA te vergelijken met een alternatief. Het doel was om efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen voor de klant. Na grondig onderzoek, nauwkeurige analyses en het nabootsen van een geautomatiseerd proces, begon het shadowrunnen. Het was een uitdagende taak, maar ook onwijs interessant.

RPA combineren met nieuwe technologieën

Nadat mijn kennis, skills en zelfvertrouwen een boost hadden gekregen, begon mijn tweede opdracht bij een bouw- en vastgoedbedrijf. Hier kreeg ik de kans om RPA toe te passen in een complexe operationele omgeving. Maar wat deze opdracht echt bijzonder maakte, was de mogelijkheid om buiten mijn comfortzone te stappen en nieuwe technologieën te verkennen, zoals Power Apps.

Het gebruik van Power Apps naast RPA bracht een nieuwe dimensie aan mijn werk. Het vereiste niet alleen technische vaardigheden, maar ook creativiteit en probleemoplossend vermogen. Gelukkig stond Sogeti altijd klaar als back-up, met de expertise en ondersteuning van collega's die me hielpen bij elke stap van mijn leerproces.

Werken als RPA Engineer

Als RPA Engineer bij Sogeti ben ik vastbesloten om bij te dragen aan deze evolutie en om kansen te benutten die zich voordoen in een steeds veranderend technologisch landschap. Met de ondersteuning van een geweldig team en de voortdurende steun van Sogeti, ben ik ervan overtuigd dat de toekomst van Intelligent Automation helder en opwindend is!

Ben jij net zo enthousiast over RPA en automatiseren als Batuhan? Dan zijn we bij Sogeti op zoek naar jou. Bekijk direct alle vacatures en kom met ons in contact.

 

Vacatures

Kan ik je helpen?

Sogeti Maaike Somers Recruiter
Phone number: +31625755508