Boost Your Tosca traject sessie Sogeti

Ontwikkel jezelf tot Tosca Test Expert

Op alle functieniveaus zijn effectieve en praktijgerichte Tosca trainingen te volgen binnen de Tricentis & SAP community van Sogeti. Natuurlijk zijn wij continu bezig deze te vernieuwen, verbeteren en aan te vullen. Lees hier meer over de Tosca trainingen of bekijk de vacatures.

Tosca Vacatures

 

De grootste Tosca Community van Nederland staat voor je klaar om je te helpen bij al je vraagstukken rondom Tosca! Naast de meerdere vakmeetings per jaar, waarin Tosca-gerelateerde onderwerpen besproken worden, zijn er ook op maat gemaakte trainingen te volgen.

Tosca training voor starters

Naast een Traineeship in Quality Engineering & Testen ga je aan de slag met de eerste Tosca trainingen; Tosca Automation Specialist level 1 en 2. Theoretische kennis is belangrijk, maar je leert een tool in de praktijk pas echt kennen. Daarom hebben we voor beide trainingen ook een praktische training ontwikkeld, waarin deelnemers in de praktijk diverse issues moeten zien op te lossen. Hierbij worden ze gecoacht door onze eigen Tosca trainers. Daarmee maken we het verschil!

Tosca training voor mediors

Als je eenmaal praktijkervaring in Tosca hebt opgedaan komt het traject ‘Boost Your Tosca’ in beeld. Dit hebben we opgedeeld in drie blokken, waarin wederom een mooie mix zit van theorie leren, certificaten halen en praktische oefeningen.
Onderwerpen als Test Case Design, API testing, PDF-scannen en nog veel meer zitten in deze Tosca-boost-training! Echt een verrijking van de kennis dus. De deelnemers worden gecoacht en begeleid door de ervaren experts in Tosca. Dit geeft echt een boost aan de Tosca-kennis van Sogetisten en brengt hen zichtbaar naar een hoger niveau.

Tosca training voor experts 

Ook als expert sta je niet stil. Het hoogst haalbare Tosca certificaat is dat van de Tosca Architect level 1. Erg pittig en zwaar om te halen. Daarom dat we hier ook een leertraject voor hebben opgezet. Samen met een groepje experts en begeleid door Tosca Architecten van Sogeti ga je hiermee aan de slag. Op deze manier zetten onze Sogetisten de stap van ervaren expert naar Tosca Architect!

Bob Zandvliet Tosca Expert Sogeti

Naast dit traject hebben we ook de Tosca Installatie training ontwikkeld voor experts. Voor vragen over deze training kan er direct contact opgenomen worden met Tricentis community manager Tijs Wonders.

Tosca Vacatures

Tricentis & SAP Testing community manager

Sogeti Tijs Wonders Communitymanager
Phone number: +31681472774

Testspecialisten

Als testen niet alleen je vak maar ook je passie is, ontdek dan onze testcommunity!

Naar testing