Most valuable professional van Microsoft word je niet zomaar

Microsoft MVP

Passie voor het vak. Altijd bereid om kennis te delen met de community. Een oneindige nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden van Microsoft. Het is alles waar een Most Valuable Professional (MVP) voor staat. Bij Sogeti werken inmiddels vier uitblinkers die deze eretitel hebben gekregen. En wie weet verdien jij ‘m ook!

Sogeti staat voor doorgroeien

Kijk rond bij Sogeti, en je ziet enthousiastelingen die volledig opgaan in hun vakgebied. Mensen die zich al jarenlang specialiseren, maar ook young professionals die zich vol nieuwsgierigheid op hun nieuwe job storten. Wat ze ook doen, ze staan altijd open voor het delen van kennis, en het ontvangen ervan. Sogeti staat voor doorgroeien, want er valt altijd meer te leren. En samen bereik je dat het best.

Groots bijdragen aan de Microsoft-community als MVP

Deze mentaliteit wordt beloond. En in team Microsoft zelfs op een speciale manier! Stel je voor: jij – als ultieme Microsoft-fanaat – gaat groots bijdragen aan de Microsoft-community; je deelt je kennis en passie met collega’s én maakt gretig gebruik van de nieuwste Microsoft-tools die Sogeti je biedt. Dan kan het zomaar zijn dat Microsoft dit opmerkt, en jou de eretitel ‘MVP’ geeft: Most Valuable Professional. Een heuse award, die heel waardevol is voor jouw positie in de Microsoft-community!

De nieuwste tools 

Bij Sogeti werken inmiddels vier Microsoft MVP’s. Vanwege de goede banden die Sogeti met Microsoft heeft, krijgen deze talenten alle ruimte om zich optimaal te ontwikkelen. Zo hebben ze rechtstreeks toegang tot de Microsoft Product Group en beschikking over de nieuwste tools. Daarnaast zijn ze vrij om op allerlei manieren hun kennis uit te dragen binnen de community. Zo deelt Daniel Laskewitz (Business Productivity Consultant) zijn kennis op events binnen en buiten Sogeti, en schreef Gustavo Velez Duque (Senior Business Productivity Consultant) in zijn twaalf jaar als MVP tien boeken. Maar ook bloggen of deelnemen aan fora is een manier om jouw kennis te verspreiden.

 

Begint het al te kriebelen?

Wil jij jezelf ontwikkelen, en met de vele handvatten die Sogeti jou biedt tot Microsoft-expert uitgroeien? Dat kan. Ga naar en vind uit welke banen jouw interesse wekken.  

Ga naar vacatures
Profiel foto Fedoua Azghiri
Manager Arbeidsmarkt Communicatie
Phone number: +31886606600