Schakel tussen business en IT bij NS Techniek [VIDEO]

Mijn naam is Rosalie de Poot en ik ben PMO (Engagement Officer) bij Sogeti. Mensen motiveren vind ik een van de leukste dingen in mijn werk. Bij Sogeti krijg ik daar in de verschillende opdrachten de mogelijkheid voor.

Op tactisch niveau invulling geven aan verbeteringen daar ga ik voor

 

Screenshot Rosalie de Poot bij NS Techniek

Ik signaleer verbeteringen en geef hier in samenwerking met het management van NS Techniek invulling aan. Daarnaast houd ik me bezig met het creëren van verbinding tussen afdelingen en het beheersbaar maken van processen. Denk hierbij aan het implementeren van een resourceplanning, het optimaliseren van de gebruikerservaring van MS SharePoint en het opstellen en uitvoeren van een communicatieplan. 

De waarde van de technologie

Bij NS wordt gebruik gemaakt van MS SharePoint, dit is een mooie technische ontwikkeling, maar om het ook goed te benutten is de toegevoegde waarde van de technologie aangetoond. En dat is tekenend voor hoe Sogeti op het gebied van technologie in de markt staat. 

Verbinding maken tussen business en IT

Technology Leader zijn geeft mij de kans om bedrijfskundige kennis en ervaring op te doen in meerdere bedrijven en projecten. Voor mij persoonlijk betekent het dat ik verbinding kan maken tussen de Business en IT.

De mensgerichte kant die ik bij Sogeti ervaar draagt bij aan de persoonlijke aandacht die ik heb voor de klant. Hierdoor ben ik bij mijn klant altijd op zoek naar raakvlakken en betrokkenheid en ontstaan op een natuurlijk manier nieuwe kansen. De gun-factor is daardoor heel groot.

Kennisdeling

Door continue kennisdeling met het Sogeti PMO zorg ik ervoor dat ik Technology Leadership kan blijven waarmaken. Met dit team zoeken we continue naar nieuwe verbindingen met onze klanten en leer ik over alle onderdelen van het IT-vak waarin wij als PMO onze bijdrage kunnen leveren.

Een kijkje in de keuken bij verschillende werkgevers

Het brede scala aan bedrijven maakt het voor mij mogelijk om een kijkje te nemen in verschillende bedrijfsomgevingen. Dit daagt mij constant uit om na te denken over mijn volgende stap. Dit is de reden dat ik nu nog steeds voor Sogeti zou kiezen. Het mooiste dat ik mee maak bij Sogeti zijn de gesprekken met collega’s waarin waardering wordt uitgesproken naar elkaar, wat zorgt voor persoonlijke groei, erkenning en waardering voor unieke talenten. Na zulke dagen verlaat ik kantoor met een grote glimlach.

 

Persoonlijke groei

Ik wil groeien in de competenties systematisch denken en oog voor detail, om vervolgens mijn volgende stap in mijn carrière te bereiken. Ik heb er vertrouwen in dat Sogeti hier de juiste omgeving voor is, omdat de support vanuit mijn team en leidinggevende heel groot is.

Een baan met veel flexibiliteit en variatie

Sogeti biedt een flexibele werkomgeving. Het is altijd mogelijk om in jouw rol weer wat anders te doen. Het netwerk dat je bij Sogeti opbouwt zorgt ervoor dat je kunt bewegen naar de juiste plek in de organisatie. Hierdoor kom je tot de beste versie van jezelf. Ben je ook op zoek naar een IT vacature met flexibiliteit en variatie? Bekijk dan eens onze 

Ga naar vacatures