Suzanne Jenniskens

"Sogeti ondersteunt mij in mijn carrière bij de gezellige Microsoft unit"

Suzanne Jenniskens werkt als Microsoft Ontwikkelaar bij Sogeti. Suzanne is leergierig, praktisch en behulpzaam: drie eigenschappen die ze in haar functie goed kwijt kan. Samen met haar collega’s bouwt ze software die het leven van gebruikers vergemakkelijkt.  Bekijk ook haar video hieronder.

Wat doe je als Microsoft Ontwikkelaar bij Sogeti?

“Als Microsoft Ontwikkelaar maak ik voor de klanten van Sogeti applicaties in C# en .NET. Dat kunnen klantenportalen zijn, maar ook services die tussen verschillende applicaties communiceren. Elke dag is anders: de ene dag bouw ik een nieuwe functie, de andere dag probeer ik de oorzaak te achterhalen van iets wat niet naar behoren functioneert. Ook overleg ik veel met mijn team, onder andere over toekomstige projecten.”

Waarom past de functie van Microsoft Ontwikkelaar goed bij je? 

“Ik ben erg leergierig en praktisch ingesteld. Omdat er in ons werkveld vaak nieuwe technieken worden geïntroduceerd, is er altijd wel iets te leren of proberen. Ook ben ik behulpzaam. Ik vind het dan ook gaaf dat de software die ik bouw het dagelijks leven van mensen makkelijker maakt. Het liefst werk ik samen met anderen. Ik krijg er veel energie van als we samen een mooi product mogen bouwen. Gelukkig is dat precies wat ik iedere dag mag doen!”

Wat is er bijzonder aan Sogeti’s Microsoft team?

“Binnen het Microsoft team valt de goede onderlinge sfeer op. Als ik even geen opdracht heb, ben ik dan ook graag op het kantoor in Vianen te vinden. Daar help ik nieuwe collega’s, bijvoorbeeld met hun examens. Dat vind ik ook zo fijn aan Sogeti: iedereen kan bij iedereen terecht voor hulp. En hoe specifiek je vraag ook is, er is altijd wel iemand die kan helpen.” 

 

Watch Het voelde meteen goed | Suzanne Jenniskens (BackEnd Developer Microsoft) on YouTube.

Wat is tot nu toe het mooiste dat je in je carrière hebt meegemaakt?

“Bij een vorige opdracht heb ik een portaal herbouwd naar nieuwere software. Toen er een akkoord werd gegeven, voelde dat ontzettend goed: dit was waar ik al die tijd naar toe had gewerkt. Een mooi moment!”    

Waarom zou iemand voor een baan bij Sogeti moeten kiezen?

“Sogeti biedt je een hoop kansen. Als je weet welke kant je op wilt, ondersteunen ze je en als je het nog niet goed weet, helpen ze je om dat te ontdekken. Ondertussen doe je werkervaring op bij verschillende klanten, wat erg leerzaam is. De ene keer zit je in een groot team in een strakke organisatie, de andere keer werk je in een veel kleiner team en kun je bijna zelf beslissen hoe een product eruit komt te zien. Tel daar de diversiteit in het werk en de vele mogelijkheden die Sogeti biedt en een grote groep leuke collega’s bij op en je weet waarom ik graag bij Sogeti werk.”

Nieuwsgierig geraakt naar werken bij de Sogeti Microsoft unit? Kijk dan eens naar de vacatures of neem contact met ons op. We maken graag kennis met je. 

Naar vacatures

Kan ik je verder helpen?