Speciaal voor collega’s die ongeveer 2 jaar in dienst zijn bieden wij het programma 'The Next Step' aan. In dit programma krijgt een aantal geselecteerde collega’s meer inzicht in hun carrièrekansen. Door middel van een exclusief programma nemen we deze collega’s symbolisch mee op reis en laten we hen hernieuwd kennismaken met Sogeti.

Jouw talenten en de mogelijkheden binnen Sogeti

Het programma bestaat uit twee delen. Deel één stond in het teken van de voorbereiding. Door middel van een vraaggesprek met CEO Piet Wybe Wagter is er stilgestaan bij de ontwikkelingen in de markt van klanten en de betekenis hiervan voor onze collega’s en voor Sogeti de komende jaren. Daarna nam Menno van Doorn, directie van VINT de collega’s mee naar de toekomst.

Deel twee is net achter de rug. Een weekend weg in een leuk hotel in Amsterdam is een unieke gelegenheid om met elkaar actief aan de slag te gaan met eigen talenten en een nieuwe kijk te krijgen op de diverse mogelijkheden binnen de IT en Sogeti. Zo hebben ervaren collega’s hun carrièrekeuzes gedeeld en kon iedereen zijn eigen vervolgprogramma samen stellen door het kiezen van verschillende inspiratiesessies, waarvan er één in een oude schoolbus plaatsvond.

Het ‘OHIO-gevoel’ (het saamhorigheidgevoel dat je krijgt als je als Young Professional 3 weken naar de University van Ohio, USA gaat) heb ik zeker ook vrijdagavond weer terug gezien en beleefd!

Bekijk hier de video

 

Watch nextstep on YouTube.

Dit is wat een aantal deelnemers zei over het programma

  • "Een eye-opener, ik heb nu nog meer inspiratie over welke wegen mij interessant lijken en welke ik zou willen bewandelen binnen Sogeti"
  • "Ik weet nu welke bagage (waarde) ik heb en kan brengen, verder is het erg gezellig geweest!"
  • "Ik ervaar dat de deuren al open staan bij Sogeti en dat je er eigenlijk alleen maar zelf nog doorheen hebt te lopen."

Wil jij je carrière starten bij Sogeti?

Dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen bij onze vacatures. 

Naar vacatures

Profielfoto Mandy Sol
Phone number: +31886606600