Testival 2018: 500 testspecialisten stellen elkaar op de proef

Sogeti Testival 2018 voor testers

De testcommunity met ruim 500 test specialisten werkt bij Sogeti klanten aan innoverende projecten zoals de robotica die gebruikt wordt bij Airbus, of de technologie die je tegenkomt in röntgenapparatuur.

Het is een actieve community die hun werk, aanpak en elkaar op de proef stellen het vlak van technologie. Zo werd onlangs een nieuw test boek gelanceerd over Testen in a Digital age. Maar de uitdagingen worden ook op andere manieren gezocht. Zoals tijdens het onlangs georganiseerde Testival.

Twee dagen durend festival

Testival is een tweedaags event waarin vakmanschap, kennisdelen en plezier vooropstaan. Als Sogeti-professional zit je bij klanten en dan is het soms een uitdaging om contact te houden met collega's. Daarom organiseert Sogeti met grote regelmaat events om werknemers bij elkaar te brengen. Een goed voorbeeld hiervan is het Testival – voor Testvakgenoten.

Veertig verschillende workshops

Tijdens het Testival bepaalt de bezoeker zelf de invulling, dit op basis van behoefte, nieuwe ontwikkelingen en individuele uitdagingen. Ruim 40 verschillende workshops zijn gedurende tweedagen voorbijgekomen. Teveel om op te noemen. En natuurlijk werd er een spelelement aan het evenement toegevoegd. Zo kon er op beiden dagen volop genoten worden van de SoPlay games. In deze zone speelden de bezoekers allerlei spellen, van consoles tot ouderwets sjoelen.

Crowdtesting Championship

Naast spellen spelen was er een Crowdtesting Championship. Tijdens deze workshop leerde professionals functionele fouten en gebruiksvriendelijkheids-problemen op te lossen. De winaar of winnares werd Testbirds Crowdtesting Champ van het tesitval 2018.

Kom jij in 2019 naar het testival? 

Houd jij er ook van om te worden uitgedaagd en je collega's te challengen? Kies dan voor de grootste testcommunity van Nederland! Ga naar de vacatures voor testers via onderstaande knop. 

Naar de vacature pagina voor testers
Profiel foto Fedoua Azghiri
Manager Arbeidsmarkt Communicatie
Phone number: +31886606600