Speciaal voor Sogetisten (werknemers van Sogeti) die ongeveer 2 jaar in dienst zijn biedt Sogeti het programma 'The Next Step' aan. In dit programma krijgen deze Sogetisten meer inzicht in hun carrièrekansen.

Door middel van een exclusief programma worden ze symbolisch meegenomen op reis en maken ze hernieuwd kennis met Sogeti. Met inspiratiesessies en gesprekken met ervaren collega's en de Sogeti directie worden ze geholpen met de ontdekkingsreis naar hun volgende stap.

Jouw talenten en de mogelijkheden binnen Sogeti

Het programma bestaat uit twee delen. Deel één stond in het teken van de voorbereiding en schetst vooral het grotere kader en de ontwikkelingen in de markt. In deel twee gaan ze samen een weekend weg naar een leuk hotel (in Amsterdam). Deze combinatie van fun en inspiratie is een unieke gelegenheid om met elkaar actief aan de slag te gaan. Bekijk voor een impressie onderstaande video. 

 

Watch Op zoek naar je persoonlijke Next Step binnen Sogeti on YouTube.

Wil jij een stap maken in je carrière?

Ben jij toe aan een next step in je IT-carrière, kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Sogeti op de vacature pagina of neem contact op met onderstaand contactpersoon. 

Naar vacatures

Profielfoto Mandy Sol
Phone number: +31886606600