Facts en Figures

Sogeti Nederland.

Sogeti Nederland B.V. (Sogeti) bestaat als bedrijf ruim veertig jaar. In 2002 is Sogeti ontstaan uit een fusie van IQUIP, Gimbrère en Dohmen, en Twinac Software.

Sogeti heeft haar hoofdkantoor in Vianen en is statutair gevestigd te Utrecht. Naast vijf vestigingen in Nederland houdt Sogeti Nederland B.V. ook kantoor in Mumbai (India). Hiermee sluiten wij optimaal aan op de on- en offshore wensen van onze klanten.

Infographic facts en figures Sogeti Nederland

Cijfers.

  • Aantal medewerkers Sogeti Groep: meer dan 20.000
  • Aantal landen met Sogeti-vestigingen: 15 (Europa, VS, India)
  • Aantal Sogeti-vestigingen: meer dan 200
  • Omzet in 2012 van de Sogeti Groep: ruim 1,5 miljard euro

Juridische structuur.

Alle aandelen van Sogeti Nederland B.V. zijn eigendom van Sogeti S.A.S., de holding van de Sogeti-bedrijven binnen Capgemini. Daarmee is Sogeti Nederland B.V. onderdeel van de internationale Cap Gemini S.A. (Capgemini) organisatie.

Bij Capgemini werken wereldwijd in totaal ruim 125.000 medewerkers. Capgemini heeft in 2012 een omzet gerealiseerd van € 10,3 miljard. In Nederland richten zowel Sogeti als Capgemini zich op brede ICT-dienstverlening. Daarom zijn de organisaties Sogeti Nederland B.V. en Capgemini Nederland soms concurrenten van elkaar. Als het voor een klant toegevoegde waarde heeft, werken wij samen met Capgemini.

Financiële resultaten

Sogeti is een ICT dienstverlener die ICT-oplossingen creëert, integreert en beheert.
Met passie voor ICT leveren Sogeti professionals dagelijks hun actieve bijdrage aan het resultaat van onze opdrachtgevers.

We staan graag letterlijk dicht bij onze klanten en medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Vianen zijn er ook kantoren in Amersfoort, Amsterdam, Groningen, Eindhoven en Rotterdam.

Sogeti is een organisatie die sterk en financieel gezond is. We zijn er trots op dat we al jarenlang hoog in verschillende ranglijsten staan met de hoogste klant- en medewerkertevredenheid.

Benieuwd tot welke financiële resultaten onze inspanningen het afgelopen jaar hebben geleid of wat wij verstaan onder maatschappelijk actief betrokken medewerkers? U vindt er alles over in onze jaarverslagen: