Emily UX_UI designer

Facts en Figures

Alle cijfers op een rij

Lees hieronder de algemene cijfers, hoe de juridische structuur in elkaar zit en download het laatste jaarverslag!

 

Sogeti Nederland

Sogeti Nederland B.V. (Sogeti) bestaat als bedrijf ruim vijftig jaar. In 2002 is Sogeti ontstaan uit een fusie van IQUIP, Gimbrère en Dohmen, en Twinac Software.

Sogeti heeft haar hoofdkantoor in Utrecht en is statutair gevestigd te Utrecht. Naast vijf vestigingen in Nederland houdt Sogeti Nederland B.V. ook kantoor in Mumbai (India). Hiermee sluiten wij optimaal aan op de on- en offshore wensen van onze klanten.

 

Cijfers

  • Aantal medewerkers Sogeti Groep: meer dan 16.000
  • Omzet Sogeti Groep: 1,459 miljard EURO
  • Aantal Sogeti vestigingen: meer dan 100 locaties verdeeld over Europa, USA en India

Juridische structuur

Alle aandelen van Sogeti Nederland B.V. zijn eigendom van Sogeti S.A.S., de holding van de Sogeti-bedrijven binnen Capgemini SE. Daarmee is Sogeti Nederland B.V. onderdeel van de internationale Cap Gemini S.E. (Capgemini) organisatie.

Bij Capgemini Group werken wereldwijd 309.300 medewerkers. Sogeti richt zich in Nederland vooral op speerpunten als Cloud & Development, Data & Integration Services en Quality Engineering & Testing ondersteund door kennisgebieden op het gebied van Security en Technology Transformation die ervoor zorgen dat klanten de businesswaarde van onze technologische toepassingen op een veilige manier benutten.

Financiële resultaten

Sogeti bestaat uit IT-professionals met passie voor nieuwe technologie. We werken nauw samen met partners om de mogelijkheden en voordelen van technologische toepassingen te benutten en in te zetten voor onze klanten. Onder het motto ‘We Make Technology Work’. We staan graag letterlijk dicht bij onze klanten en medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Vianen zijn er kantoren in Amsterdam Zuidoost, Groningen, Eindhoven en Capelle aan den IJssel.

Sogeti is een financieel gezonde organisatie en we zijn er trots op dat we al jarenlang in verschillende ranglijsten staan met de hoogste klant- en medewerkerstevredenheid. Benieuwd tot welke financiële resultaten onze inspanningen het afgelopen jaar hebben geleid of wat wij verstaan onder maatschappelijk actief betrokken medewerkers? Lees er alles over in onze jaarverslagen:

Sogeti jaarverslag 2022 infographic

Kan ik je helpen?

Irma Hagemans Marketing & Employer Branding