Facts en Figures

Emily UX_UI designer

Alle cijfers op een rij

Lees hieronder de algemene cijfers, hoe de juridische structuur in elkaar zit en download het laatste jaarverslag!

Naar jaarverslagen

Sogeti Nederland

Sogeti Nederland B.V. (Sogeti) bestaat als bedrijf ruim veertig jaar. In 2002 is Sogeti ontstaan uit een fusie van IQUIP, Gimbrère en Dohmen, en Twinac Software.

Sogeti heeft haar hoofdkantoor in Vianen en is statutair gevestigd te Utrecht. Naast vijf vestigingen in Nederland houdt Sogeti Nederland B.V. ook kantoor in Mumbai (India). Hiermee sluiten wij optimaal aan op de on- en offshore wensen van onze klanten.

Cijfers

  • Aantal medewerkers Sogeti Groep: meer dan 25.000
  • Omzet Sogeti Groep: 2,078 miljard EURO
  • Aantal landen met Sogeti vestigingen: 19

Juridische structuur

Alle aandelen van Sogeti Nederland B.V. zijn eigendom van Sogeti S.A.S., de holding van de Sogeti-bedrijven binnen Capgemini. Daarmee is Sogeti Nederland B.V. onderdeel van de internationale Cap Gemini S.A. (Capgemini) organisatie.

Bij Capgemini werken wereldwijd in totaal ruim 180.000 medewerkers. In Nederland richten zowel Sogeti als Capgemini zich op brede IT-dienstverlening.

Daarom zijn de organisaties Sogeti Nederland en Capgemini Nederland soms concurrenten van elkaar. Als het voor een klant toegevoegde waarde heeft, werken wij samen met Capgemini.

Kan ik je helpen?

Profielfoto Nicolette van der Heide Manager Marketing & Communications
Phone number: +31651439020

Financiële resultaten

Sogeti is een IT-dienstverlener die IT-oplossingen creëert, integreert en beheert. Met passie voor IT leveren Sogeti professionals dagelijks hun actieve bijdrage aan het resultaat van onze opdrachtgevers. We staan graag letterlijk dicht bij onze klanten en medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Vianen is er een kantoor in Amersfoort, Amsterdam, Groningen, Eindhoven en Rotterdam.

Sogeti is een financieel gezonde organisatie en we zijn er trots op dat we al jarenlang in verschillende ranglijsten staan met de hoogste klant- en medewerkertevredenheid. Benieuwd tot welke financiële resultaten onze inspanningen het afgelopen jaar hebben geleid of wat wij verstaan onder maatschappelijk actief betrokken medewerkers? Lees er alles over in onze jaarverslagen: