Impact pagina banner 4

Impact maken we samen

Sogeti maakt IMPACT.

Dat doen we niet alleen, maar samen. Alle Sogetisten maken op hun manier impact. Impact bij de klant, impact op de samenleving en impact op elkaar. Velen verhalen samen, vertellen de impact die we maken. Kijk, luister en lees mee. 

We Make Technology Work.

Dat is waar het bij Sogeti om draait. Dat is waar onze passie ligt, maar ook waar we ons vakmanschap en plezier in ons werk kunnen laten zien. Met dit motto, werken we elke dag weer hard aan projecten die ons dicht aan het hart liggen. Zo maken we impact bij en op de klant. Maar we maken ook impact door duurzaam en sociaal verantwoord te ondernemen. Door onze Corporate Social Responsibility (CSR), in te zetten op een manier dat we ook impact maken op de maatschappij. En we maken impact op elkaar. Elke dag weer! Door kennis te delen, te brainstormen, samen te creëren, samen plezier te maken, samen te leren. Samen Sogeti

Impact maken bij en op de klant

___________

Het maakt niet uit welke opdracht of klant, groot of klein, wij zetten altijd de beste mensen in. Omdat Sogetisten gewoon de beste mensen zijn. Zo ook Trâm Nguyen, Agile Test Engineer, momenteel bij het Rode Kruis als tester voor de app "Heartbeat". Zij heeft dagelijks impact op het Nederlandse Rode Kruis, omdat zij er mede voor zorgt dat de app werkt. Een app die wordt gebruikt door hulpverleners om sneller te kunnen reanimeren. Door haar vakkennis rondom testen, zorgt zij dat de app werkt zoals het hoort en blijft verbeteren. Zij heeft impact op het levensreddend handelen

Watch Sogeti | Impact op de klant met Trâm Nguyen on YouTube.
Watch Sogeti | Impact op de maatschappij met Earvin Kroonstadt on YouTube.

Impact op de maatschappij 

___________

Sogetisten zijn passievolle mensen die zich graag inzetten voor de maatschappij en de natuur. Dat blijkt uit de verschillende Corporate Social Responsibility (CSR) projecten, maar ook uit eigen initiatieven, zoals de Young Sogeti Clean-up. Maar, we maken impact op de maatschappij op zoveel andere manieren, bijvoorbeeld in verschillende opdrachten, zoals Earvin Kroonstadt. Hij is bij de Gemeente Amsterdam coach in het Social Return Programma. Dat betekent dat Earvin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt coacht en traint, zodat zij in het IT landschap wegwijs worden en zich ontwikkelen tot echte IT professionals. 

Impact op elkaar

___________

Als Sogeti willen we niet alleen impact maken buiten de organisatie, maar juist ook erbinnen. Impact maken op elkaar, door verhalen te delen, door expertise te delen, door met elkaar te genieten en door met en van elkaar te leren. Dagmar Janssen werkt in het dagelijks leven als Test Engineer bij opdrachtgever PostNL. Maar, daarnaast zet ze haar vakkennis en expertise ook in om impact te maken op andere Sogetisten. Door cursussen, coaching en trainingen te geven, maakt zij impact op collega's. 

Watch Sogeti | Impact op elkaar met Dagmar Janssen on YouTube.