Microsoft vacatures

Missie, Visie en Strategie

We Make Technology Work

Missie

Sogeti is een technologiebedrijf in hart en nieren: We Make Technology Work. Al onze gepassioneerde IT-professionals staan klaar om voor klanten de meest innovatieve IT-oplossingen te ontwikkelen en de toepassing van technologie te begeleiden. Sogeti zorgt daarbij voor een warme thuisbasis voor iedereen.  Wij zorgen voor goede ontwikkelmogelijkheden en uitdagende opdrachten. Sogeti maakt duurzame en positieve impact op Sogetisten, klanten en de maatschappij.

Visie

Wij streven naar de hoogste medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid en een boven-marktgemiddelde financiële performance en gaan voor de titel ‘het beste IT-bedrijf van Nederland’. Wij zijn herkenbaar aan onze pragmatische no-nonsense aanpak en een sterke focus op technologie.

Strategie

Met de inzet van ons IT vakmanschap maken wij klanten sneller, wendbaarder en innovatiever. De vakgerichte communities vormen daarom het hart van Sogeti. Wij zien dit als de thuisbasis van onze professionals. Het Sogeti ecosysteem bestaat naast Sogetisten en klanten uit sterke partners, waarmee de beste IT oplossingen geboden kunnen worden.

Technologisch innoveren is waar wij goed in zijn. Met het Sogeti Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie (VINT) zijn wij verbonden met het wereldwijde SogetiLabs expert-netwerk. We doen continu onderzoek naar de trends in technologie en inspireren hiermee onze klanten en collega’s.

Onze cultuur

Sogetisten hebben passie voor IT, klanten en de samenleving. Wij zetten technologie op een slimme, praktische en duurzame manier in. Op deze wijze creëren wij maximale klantwaarde.  

Werken bij Sogeti is werken in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. We voelen ons met elkaar verbonden en noemen onszelf daarom ‘Sogetisten’. Door onze open en informele bedrijfscultuur te combineren met een hands-on mentaliteit, zijn wij in staat om praktisch invulling te geven aan elke IT uitdaging. Kennisdeling en ontwikkeling staan daarin centraal.

Sogeti is een organisatie waar we samen aan impactvolle en duurzame projecten werken, elkaar helpen en bovenal plezier hebben. We brengen dagelijks onze cultuurwaarden in de praktijk: Passie, Vakmanschap, Plezier, Vertrouwen en Resultaatgericht. Deze cultuurwaarden vormen de basis van Sogeti en onderscheidt ons van onze concurrenten. Hiermee geeft Sogeti samen met alle Sogetisten elke dag op herkenbare wijze invulling aan onze missie: We Make Technology Work!

 

Kan ik je helpen?

Irma Hagemans Marketing & Employer Branding