Missie, Visie en Strategie

Microsoft vacatures

Missie

Als innovatieve IT-dienstverlener willen wij betekenisvol zijn binnen elke relatie die wij onderhouden.

Wij willen waarde toevoegen, het verschil maken, onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en daarbij graag de verwachtingen overtreffen van klanten, partners én medewerkers. Daarom kiezen we steevast voor langdurige en duurzame relaties. Zodat we ons optimaal kunnen verbinden aan doelen en resultaat bij de klant.
 

Onze missiestatements

  • Wij helpen organisaties bij het ontwerpen, realiseren, implementeren, testen en beheren van waardevaste IT-oplossingen
  • Wij bieden medewerkers een uitdagende, veilige en moderne werkomgeving. Wij waarderen hen en stimuleren persoonlijke ontwikkeling en het nemen van eigen verantwoordelijkheid
  • Wij inspireren klanten, leveren adequate en toekomstvaste IT-oplossingen en onderscheiden ons door pro-activiteit, pragmatisme en focus op klantwaarde
  • Wij bouwen aan een netwerk van strategische allianties met partners die ieder de beste oplossing op hun terrein bieden
  • Wij dragen actief bij aan een duurzame samenleving

Visie

Sogeti staat voor resultaat.

Dat resultaat laat zich op meerdere manieren vertalen. De rol van IT in onze samenleving wordt immers met de dag groter en belangrijker. En daarmee ook de impact van ons werk. De ontwikkelingen rondom Internet of Things (IoT), Cloud en Big Data zijn overal om ons heen zichtbaar. Er zijn voorspellingen dat in 2020 ruim 50 miljard apparaten, devices en machines draadloos aan elkaar en via internet gekoppeld zijn. Deze ‘industriële revolutie’ gaat de toekomst bepalen van ons allemaal. Om hier een succesvolle bijdrage aan te kunnen leveren, zetten wij stevig in op innovatie, het vergroten van expertise en het versterken van de klantrelatie.

Strategie

Hoe wij klanten helpen succesvol te zijn. 

De zakelijke markt digitaliseert in hoog tempo en vraagt daarbij naar flexibiliteit, connectiviteit, kwaliteit en veiligheid. Door ons te focussen op Cloud, Internet of Things, Testen en Security, helpen wij klanten om de digitale transformatie succesvol te maken.
 

Cloud services

De Cloud is het antwoord op de vraag naar beweeglijkheid en flexibiliteit. Sogeti helpt organisaties bij het definiëren van een cloudstrategie, het toepassen van de nieuwste (Cloud)technologieën en het transformeren van de organisatie en de processen.
 
 
Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) zet bestaande business modellen op z’n kop. Daarom is dít het moment om waarde te creëren met IoT. Met ons bewezen CTTA-model - Connect, Talk, Think, Act - verbinden wij uw wereld met de rest van de wereld.
 
 
Testen

Kwaliteit vraagt om testen. Door nieuwe applicaties geautomatiseerd te testen, weten organisaties zeker dat deze perfect werken. Direct en kostenefficiënt. Sogeti heeft een grote reputatie opgebouwd op het gebied van testen. Wie kent onze testmethode TMap niet? Daardoor weten onze partners ons ook te vinden voor gegarandeerde kwaliteit.
 
 
Security

Door onze focus op security kunnen wij klanten veiligheid en zekerheid blijven bieden in een snel veranderende wereld. Security is een voorwaarde voor een succesvolle Cloud- of IoT-oplossing.
 

Kan ik je helpen?

Profielfoto Nicolette van der Heide Manager Marketing & Communications
Phone number: +31651439020