Strategie.

Hoe wij klanten helpen succesvol te zijn. 

De zakelijke markt digitaliseert in hoog tempo en vraagt daarbij naar flexibiliteit, connectiviteit, kwaliteit en veiligheid. Door ons te focussen op Cloud, Internet of Things, Testen en Security, helpen wij klanten om de digitale transformatie succesvol te maken.
 

Cloud iconCloud services

De Cloud is het antwoord op de vraag naar beweeglijkheid en flexibiliteit. Sogeti helpt organisaties bij het definiëren van een cloudstrategie, het toepassen van de nieuwste (Cloud)technologieën en het transformeren van de organisatie en de processen.
 
 
internet of Things iconInternet of Things

Het Internet of Things (IoT) zet bestaande business modellen op z’n kop. Daarom is dít het moment om waarde te creëren met IoT. Met ons bewezen CTTA-model - Connect, Talk, Think, Act - verbinden wij uw wereld met de rest van de wereld.
 

 
Sogeti Testen icoonTesten

Kwaliteit vraagt om testen. Door nieuwe applicaties geautomatiseerd te testen, weten organisaties zeker dat deze perfect werken. Direct en kostenefficiënt. Sogeti heeft een grote reputatie opgebouwd op het gebied van testen. Wie kent onze testmethode TMap niet? Daardoor weten onze partners ons ook te vinden voor gegarandeerde kwaliteit.
 
Cyber Security icoon
Security

Door onze focus op security kunnen wij klanten veiligheid en zekerheid blijven bieden in een snel veranderende wereld. Security is een voorwaarde voor een succesvolle Cloud- of IoT-oplossing.
 

Contact

Stel je vraag of geef je suggestie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.