VINT

Download rapport Utopia voor Executives van VINT

Download Infinite Machine Creativity

Het nieuwste rapport heet 'Infinite Machine Creativity' en is het vierde en gaat in op de oneindige creativiteit en de mogelijkheden van machines en artificial intelligence. Benieuwd? Download vrijblijvend het rapport of kijk het VINT Symposium 2020 terug.

Download rapport VINT Symposium terugkijken

Het VerkenningsInstituut Nieuwe Technologie (VINT) vindt z’n oorsprong in ons streven om voortdurend in de frontlinie van de technologische vooruitgang te opereren.

VINT is opgericht in 1994 door Michiel Boreel, CTO van de Sogeti Groep en is onderdeel van SogetiLabs; het wereldwijde netwerk van technologie-experts van Sogeti. Het instituut weet klanten en medewerkers te inspireren met innovatieve toepassingen van nieuwe technologie. 

Technologie Thema's

Dagelijks publiceert VINT artikelen en video's op hun platform over nieuwe technologie. Elk jaar worden er trendrapporten uitgegeven op basis van wisselende thema's. Vind daarvan hieronder een overzicht.

Het meest recente thema is: Digital Happiness. Dit thema werd geïntroduceerd tijdens het VINT Symposium in 2017. In het kader van dit thema is een expertiment uitgevoerd tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) dat verpakt is in de documentaire: Digital Happiness: I embrace technology.

 

VINT rapporten en boeken

Spraakmakende onderzoeken van VINT zijn ondermeer:

 

► Digital Happiness

 

 

► Machine Intelligence

 

 

► Design to Disrupt

 

 

VINT_Digital Happiness Rapport
 
 
 

Design to Disrupt 5

 

 

 

 
 

De VINT rapporten en andere publicaties uitgegeven door Sogeti zijn te bestellen via onderstaande knop.

Naar boeken

VINT Symposium

VINT organiseert elk jaar een symposium. Tijdens dit evenement inspireren wij honderden klanten met trends en innovatieve technologieën. Meer weten of het symposium bijwonen, houd dan deze event pagina in de gaten om je gratis te registreren voor het aankomende event.

Kan ik je helpen?

Profielfoto Menno van Doorn Principal VINT
Phone number: +31651270985