VINT

Het VerkenningsInstituut Nieuwe Technologie (VINT) vindt z’n oorsprong in ons streven om voortdurend in de frontlinie van de technologische vooruitgang te opereren.

Innovatie treinVINT is opgericht in 1994 door Michiel Boreel, CTO van de Sogeti Groep en is onderdeel van SogetiLabs; het wereldwijde netwerk van technologie-experts van Sogeti. Het instituut weet klanten en medewerkers te inspireren met innovatieve toepassingen van nieuwe technologie. 

Technologie Thema's

Dagelijks publiceert VINT artikelen en video's op hun platform over nieuwe technologie. Elk jaar worden er trend rapporten uitgegeven op basis van wisselende thema's. Vind daarvan hieronder een overzicht.

Het meest recente thema is: Digital Happiness. Dit thema werd geïntroduceerd tijdens het VINT Symposium in 2017. In het kader van dit thema is een expertiment uitgevoerd tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) dat verpakt is in de documentaire: Digital Happiness: I embrace technology.

Digital Happiness - I Embrace Technology (full documentary)

VINT rapporten en boeken

Spraakmakende onderzoeken van VINT zijn ondermeer:

Digital Happiness

Digital Happiness 3

Rapport 3: Dealing with iGen

Internet of Things 4

Rapport 4: Designing for Happiness

Machine Learning

Design to Disrupt

De VINT rapporten en andere publicaties uitgegeven door Sogeti zijn te bestellen via onderstaande knop.

VINT Symposium

VINT organiseert elk jaar een symposium. Tijdens dit evenement inspireren wij honderden klanten met trends en innovatieve technologieën. Meer weten of het symposium bijwonen, houd dan deze website in de gaten om je gratis te registreren voor het aankomende event.