VINT

Het VerkenningsInstituut Nieuwe Technologie (VINT) vindt z’n oorsprong in ons streven om voortdurend in de frontlinie van de technologische vooruitgang te opereren.

Innovatie treinVINT is opgericht in 1994 door Michiel Boreel, CTO van de Sogeti Groep en is onderdeel van SogetiLabs; het wereldwijde netwerk van technologie-experts van Sogeti. Het instituut weet klanten en medewerkers te inspireren met innovatieve toepassingen van nieuwe technologie. 

Dagelijks publiceert VINT artikelen en video's op hun platform over nieuwe technologie. Elk jaar worden er trend rapporten uitgegeven die je gratis kunt downloaden.

VINT rapporten en boeken

Spraakmakende onderzoek van VINT zijn ondermeer:

Graphic Computer says no

  • Het App Effect: de invloed van mobiele apparaten op ons informatiegedrag,
  • Big Data: de kansen van data-analytics.   
  • Internet of Things: welke impact heeft het als er 50 miljard apparaten verbonden zijn met internet?
  • Design to Disrupt: hoe reageer je op een adequate wijze op de versnelling van innovatie.
  • Het Bot Effect: Wat betekent het bot effect voor uw organisatie? Het nieuwe VINT-rapport "Het Bot Effect: friending a brand" analyseert de mogelijke business-implicaties. 

De VINT rapporten en andere publicaties uitgegeven door Sogeti zijn te bestellen via onderstaande knop.

VINT Symposium.

VINT organiseert elk jaar een symposium. Tijdens dit evenement inspireren wij honderden klanten met trends en innovatieve technologieën.

Meer weten of het symposium bijwonen, houdt dan deze website in de gaten om je gratis te registreren voor het aankomende event.

Impressie VINT Symposium: Computer says no!