Eva Heerdink - Sogeti
Eva Heerdink
User Experience Designer & Test Engineer

Biografie

Ik ben een enthousiaste en gedreven User Experience Designer met een achtergrond als Agile Test Engineer.

Gedurende periode heb ik ervaring als UX-designer in meerdere branches. In de medische wereld heb ik een herontwerp van de po-stoel ontworpen voor cliënten met een beperking. Dankzij dit herontwerp is er een efficiëntere ondersteuning voor de verpleegkundigen van stichting Prisma. Bij Philips een applicatie ontwikkeld om consumenten met een notenallergie te helpen hun voedingsgewoonten te verbeteren.
Voor Stichting Nomi was ik Lead Designer in het maken van een re-design voor de migratie van een hybride naar een native app.
Deze app is ontwikkeld voor chronische zieke kinderen om in een veilige omgeving lotgenoten te vinden. Samen met de stichting is onderzocht hoe de app het beste aansluit bij de doelgroep. Hierbij is gekeken naar wat de laatste social media trends zijn, en is vervolgens geïntegreerd in de app.

Als Test Engineer heb ik ervaring in de telecombranche en luchtvaartmaatschappij. Zo was ik binnen KLM Cargo verantwoordelijk voor het testteam van KLM, en werkte ik samen met Air France aan een nieuw systeem dat in het warehouse geïmplementeerd is.
Naast mijn fulltime opdracht help ik ook graag anderen. Zo ben ik als vrijwilliger designer en coach voor studenten bij Stichting Nomi, gastgezin bij de dierenbescherming en vrijwilliger bij Stichting Opkikker. 

 

 

Contact

Dial

Phone number: +31 886 606 600

Stuur bericht

Mijn Skills