State of Worldwide Business Assurance for SAP solutions – 2023

Terwijl digitale technologieën snel evolueren, omarmen organisaties SAP S/4HANA en andere SAP-producten voor versnelde digitale transformatie, om efficiënte operaties te waarborgen en mee te gaan met de golf van digitalisering. De 2e editie van "State of Worldwide Business Assurance for SAP solutions" onderzoekt opkomende trends en uitdagingen die ons te wachten staan.

Met genoegen introduceren we de 2e editie van de studie "State of Worldwide Business Assurance for SAP solutions". Terwijl onze oorspronkelijke studie uitgevoerd in 2021 een gebrek aan voldoende volwassenheid in end-to-end SAP-testen aan het licht bracht, ligt de focus van de studie van dit jaar op het beoordelen van de vooruitgang die is geboekt en het vaststellen van de huidige stand van zaken.

Een introductie van Mark Buenen

Naarmate organisaties hun SAP-platform steeds meer verschuiven naar S/4HANA en andere producten binnen het SAP-portfolio, is het van cruciaal belang geworden om soepele bedrijfsactiviteiten te garanderen tijdens deze transformaties. Als gevolg hiervan evolueert het landschap rondom end-to-end SAP-testen, omdat er meer aandacht moet worden besteed aan verschillende kritieke testaspecten.

Watch Welcome to the State of Worldwide Business Assurance for SAP solutions – Foreword by Mark Buenen on YouTube.

 

Om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen kunt navigeren door deze veranderende aanpak, verkennen we in ons nieuwste rapport 'State of Worldwide Business Assurance for SAP solutions - 2023' de huidige beste praktijken, normen en technieken die worden gebruikt door je collega's.

Download: "State of Worldwide Business Assurance for SAP solutions - 2023"

Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat mijn gegevens door Sogeti worden verwerkt zoals beschreven in de Privacy Policy.*