Cloud Services Managed Clouds

Managed Cloud Services

Grip op je IT-operatie en meer tijd voor innovatie

Met Sogeti Managed Cloud Services dragen we 24x7 de zorg voor jouw dagelijkse IT-operatie. Zo ben je in staat de wendbaarheid, flexibiliteit en innovatie-focus verder te verhogen. Benieuwd naar de mogelijkheden en contractvormen van Managed Cloud Services? Vraag ons vrijblijvend naar de informatie.

Contact opnemen

Maak IT-budget vrij voor innovatie

Het managen van de dagelijkse IT-processen slokt een groot deel van het IT-budget op – vaak tot wel 80%. Outsourcen van IT lijkt dan een logische keuze, maar dit biedt niet de ruimte om meer budget aan innovatie te besteden. Met Managed Cloud Services voor hybride cloud platformen ontstaat deze mogelijkheid wel. 

Meer wendbaarheid, flexibiliteit en focus op innovatie

Met Sogeti Managed Cloud Services kunnen we 24x7 de zorg voor jouw dagelijkse IT-operatie overnemen. Zo ben je in staat de wendbaarheid, flexibiliteit en innovatie-focus verder te verhogen. Je kunt onze services afnemen ter ondersteuning van verschillende cloudplatformen. Daarbij profiteer je van bewezen cloud expertise en heb je de keuze uit diverse contractvormen, afhankelijk van de gewenste flexibiliteit in ondersteuning en service windows.

Welke Managed Cloud Services biedt Sogeti?

Sogeti biedt Managed Cloud Services rondom het beheer van IaaS-, PaaS- en SaaS-platformen. Met uiteenlopende services voor het Cloud Platform-beheer, technisch applicatiebeheer en integreren van SaaS-applicaties binnen het platform. Kies de services in een van de gewenste vormen:

  • Sandbox (platform geschikt voor developers, unmanaged)
  • Basic (basisdiensten, volledig managed)
  • Customized DevOps (volledig te customizen voorzover niet basic) 
  • Fully Managed (alle services zijn managed)

Snelle transitie naar de cloud

Onder de Managed Cloud Services van het Sogeti Cloud Service Center vind je geïndustrialiseerde diensten via cloud platformen als Microsoft Azure, AWS, Google Cloud of private clouds. Dé garantie voor een snelle transitie van applicaties naar een cloud omgeving. Op basis van bewezen succes en met kostenefficiënt beheer.

Maximale beschikbaarheidseisen

De ontwerpprincipes van Sogeti voldoen aan maximale beschikbaarheidseisen. Deze stellen we samen met jouw organisatie op. Daarbij hebben we oog voor Design for Failure, geautomatiseerde processen, OTAP, hoge beschikbaarheid en meetbaarheid.

Waarom Sogeti?

Meer dan veertig jaar ontwikkel- en beheerervaring gebundeld binnen één team geeft jouw organisatie rust en versterkt de focus op innovatie. Sinds 2012 vertrouwen organisaties als PostNL, de Koninklijke Bibliotheek, Van Oord, Quby, Ecofys, Enexis en Eneco op Sogeti Managed Cloud Services. Vanuit het Cloud Service Center migreren we honderden applicaties en systemen naar een (publieke) cloud omgeving.

Meer weten over Managed Cloud Services?

Vraag ons vrijblijvend naar de informatie via het onderstaande formulier!

Kan ik je helpen?

Coen Eskes Sales Director Cloud & Development
Phone number: +31627746019