Sogeti services digital strategy

Digital Strategy services & oplossingen

Hoe ziet de digitale versie van jouw organisatie er uit?

Vraag nu naar ons strategisch dialoog voor jouw digitale transformatie of laat je eerst inspireren door ons werk voor onze klanten.

Contact opnemenKlant Cases


Meer dan innovatie


Digital is zoveel meer dan technologie. Het is de ontwikkeling naar een digitale organisatie, waarmee je als bedrijf bijvoorbeeld de klanttevredenheid verhoogt, nieuwe businessmodellen ontdekt en medewerkers en processen efficiënter maakt. Een Digital Transformation begint bij de ontwikkeling van een strategie. Die voer je vervolgens uit met de juiste kennis en technologie.Haal alles uit je organisatie met een digital first strategie


Profiteren van de kracht van digital? Dat vraagt om een digitale strategie ‒ een duidelijke visie hoe je digitale technologie inzet en de organisatie meeneemt in de reis. Bij Sogeti ondersteunen we je om de juiste strategie op te stellen én te realiseren, zowel qua technologie als cultuur.De twee pijlers van een digitale strategie

  1. Leadership – de organisatie bestaande uit mensen, cultuur en processen moet klaar zijn voor digital. Zodat technologie op de juiste manier aangewend wordt.
  2. Digital Capability – de juiste digitale technologie wordt ingezet, waarmee je de klant centraal stelt en processen versnelt, zoals AI, chatbots en blockchain.

Digital Strategy services


Sogeti is niet alleen in staat een digital strategy te creëren, maar juist om deze te realiseren. We zorgen dat jouw organisatie de kracht van digital volledig kan benutten door:
•    De visie en roadmap op te stellen 
•    Medewerkers op alle niveaus te betrekken
•    De juiste technologie te implementeren, daarmee te creëren en te beheren.


Waarom transformeren naar digital?


Digital masters behalen met minder inzet, meer omzet én zijn winstgevender. Deze digitale organisaties zetten technologie strategisch in als de situatie daarom vraagt; chatbots om de klantenservice te ontlasten of blockchain om transacties te versnellen. Je helpt klanten omnichannel en richt processen efficiënt in, met systemen en apps aan de voor- en achterkant die perfect samenwerken.


Een digitale strategie maakt het mogelijk om:

  • De klant tijdens de hele customer journey centraal te stellen 
  • Direct in te spelen op marktkansen met nieuwe technologie en businessmodellen
  • Medewerkers te laten (samen)werken op een nieuwe, efficiënte manier
  • Processen te versnellen en te integreren 
  • Financieel nog beter te presteren


Hoe ziet de digitale versie van jouw organisatie er uit?

Vraag nu naar ons strategisch dialoog voor jouw digitale transformatie. Neem daarvoor contact op en vraag naar de mogelijkheden via onderstaande knop.

Kan ik je helpen?

Coen Eskes Sales Director Cloud & Development
Phone number: +31627746019