software development services

Software Development services & oplossingen

What slows your DevOps team down? Vraag onze DevOps Assessment Tool aan voor het antwoord.

Software ontwikkeling voor de nieuwe wereld


In de oude wereld was efficiency het doel. In de nieuwe wereld streven organisaties naar wendbaarheid. Dat vraagt om software ontwikkeling die daarop aansluit: die jouw organisatie ondersteunt in haar Digitale Transformatie. Hoe zorg je dat DevOps teams wendbaar zijn en bijdragen aan businesswaarde?Waarom Software Development van Sogeti?


Je wordt geholpen door experts met uitgebreide ervaring en kennis, van zowel Software Development als digital. Zodat je zeker weet dat jouw applicaties ook in de praktijk maximale digital businesswaarde opleveren. Daarbij hanteren we een vernieuwende, cloud native aanpak, met DevOps teams.

Onze Software Development Services

 • DevOps Teams: vaste, op elkaar ingespeelde teams met hoge productiviteit
 • Smart Rebuilding: toekomstvaste applicaties met nieuwe technologie
 • Native Cloud Development: realiseren van digital solutions zoals AI, chatbots, Cognitive Services en IoT op basis van een microservices-architectuur
 • Applicatiemanagement: van tradioneel beheer naar DevOps-doorontwikkeling


Onze aanpak in Software Development

Jouw Digitale Transformatie gecombineerd met nieuwe technologische ontwikkelingen vragen om flexibele, efficiënte, maar ook innovatieve software ontwikkeling. Daarom ontwikkelt Sogeti software: • Cloud native
  Wij hanteren een nieuwe vorm van Software Development volgens de drie Cloud Native-principes. Met een DevOps-manier van werken in plaats van een watervalmethode, microservices in plaats van een monolithische applicaties en een cloud in plaats van fysiek platform.

 Met passende skills, kennis en tooling
Kies uit alle Software Development kennis, tooling en vaardigheden. Qua techniek (Java, Dot.net), methodiek (Scrum, DevOps), beheer (security, configuratiebeheer) en toepassingen (IoT, AI, chatbots).


   
 • 
Door productieve Scrum-teams
  Onze Scrum Masters, Software Developers en Architecten hebben vaker in hetzelfde teamverband samengewerkt, intern en bij klanten. Daardoor profiteert jouw organisatie van geolied teamwork, met meer efficiency, kwaliteit en productiviteit door de inzet van standaard tooling.


   
 • Met innovatieve digital solutions als resultaat

  Naast traditionele Microsoft- en Java-oplossingen, ontwikkelen we software voor innovatieve solutions die cruciaal zijn voor een Digitale Transformatie. Zoals Software Development voor chatbots, IoT-, AI- en Blockchain-oplossingen die zorgen voor snelheid, kostenvoordeel, kwaliteit en wendbaarheid.Zodat jouw organisatie profiteert van:

 • Snelheid – ontwikkel sneller applicaties met DevOps
 • Kostenvoordeel – herhaal en hergebruik (micro)services en componenten
 • Kwaliteit – bouw op onze kennis, expertise en tooling
 • Wendbaarheid – speel snel in op ontwikkelingen met nieuwe diensten of producten