Thinkubator services Sogeti

Thinkubator services & oplossingen

Breng nieuwe technologie tot leven met de Thinkubator.

Met de Thinkubator aanpak voor toegepaste innovatie leveren we in 6 tot 9 weken een business prototype op. Zo kun je binnen korte tijd een oplossing voor een business probleem testen. Of er achter komen welke waarde een nieuwe technologie voor jouw organisatie kan hebben. Start nu en boek een informatiesessie via onderstaande knop. 

Aanvragen informatiesessie

 

Nieuwe digitale technologieën

Of ze nu net begonnen zijn of al jaren actief, onze klanten weten dat ze nieuwe digitale technologieën zo snel mogelijk moeten inzetten. Deze snelheid is essentieel om de concurrentie vóór te zijn in het naar de markt brengen van nieuwe producten en digitale diensten. 

Gestructureerde toegepaste innovatie met nieuwe technologieën is dus cruciaal in de snel veranderende markt. Onze bewezen Thinkubator aanpak stelt organisaties in staat om snel business waarde te realiseren met technologieën als Artificial Intelligence, Chatbots of Blockchain.

De Sogeti Thinkubator, een bewezen aanpak:

Vaak is een werkend business prototype genoeg om de waarde aan te tonen. Of het nu gaat om een lastig business probleem of het potentieel van de laatste digitale technologieën, de Sogeti Thinkubator levert een tastbaar en concreet resultaat op dat de organisatie kan zien en gebruiken.

Met behulp van de Thinkubator, ontwikkelen we jouw Minimum Lovable Product (MLP). Daarbij richten we ons niet alleen op technische haalbaarheid, maar juist ook op het leveren van business waarde met de nieuwste technologieën en geweldig design voor de eindgebruiker. Dit doen we in een gedeeld team met jouw medewerkers.  

We maken complexe materie eenvoudig door de gestructureerde aanpak en heldere stappen: Find It, Prove It en Build It. Bovendien is het resultaat schaalbaar, omdat we inpasbaarheid in jouw bestaande architectuur vanaf het begin als uitgangspunt nemen.  

Verschillende Thinkubators

Thinkubators Sogeti Chatbot AI Low-Code

Find it, prove it, build it 

Het toepassen van de Sogeti Thinkubator levert klanten een tastbaar product op dat de business kan zien en gebruiken, in slechts 6 tot 9 weken. We versnellen de ontwikkelfase (Build It) door gebruik te maken van onze technische bouwblokken in iedere belangrijke digitale technologie, van AI tot Extended Reality. We werken met jou samen op locatie in workshops ontworpen om besluitvorming te versnellen, efficiënt een solution design op te leveren en te testen met eindgebruikers.  

DSW biedt haar klanten 24/7 professioneel advies over hun verzekeringen met chatbot Nikki.

DSW is één van de meest klantvriendelijke zorgverzekeraars van Nederland. Om hun dienstverlening nog sneller, efficiënter en bereikbaarder te maken sloegen ze de handen in elkaar met Sogeti.

Dankzij de Thinkubator beschikt DSW nu over één assistente die steeds slimmer wordt, nooit slaapt en alle verzekeringsvragen opvangt en beantwoordt. 

Ontdek het verhaal van chatbot Nikki in de video.

Watch The making of en het succes van Chatbot Nikki voor DSW on YouTube.

 

Wil je snel aan de slag met nieuwe technologie?

Op zoek naar manieren om effectief te innoveren en nieuwe digitale technologieën snel in de praktijk te brengen? Start nu en boek een informatiesessie via onderstaand contact.

Aanvragen informatiesessie