Thinkubator services Sogeti

Thinkubator services & oplossingen

Breng nieuwe technologie tot leven met de Thinkubator.

Voeg snel en gericht intelligentie toe aan je diensten met AI, blockchain, chatbots of cognitive services. Start nu en boek een informatiesessie via onderstaande knop.

Aanvragen informatiesessie

Klaar om jouw dienstverlening naar de 21ste eeuw te tillen? Klaar om aan de slag te gaan met de nieuwste technologie? Klaar om jouw klanten een intelligent experience te bieden?

Veel organisaties begrijpen het enorme potentieel van nieuwe technologie zoals chatbots, smart search, image recognition of blockchain. Maar hoe begin je eraan? En hoe zorg je dat je snel waarde creëert met je investering? Ontdek nu de Sogeti Thinkubator. 

De Sogeti Thinkubator, een bewezen aanpak:

In zes weken naar een startklare oplossing. In plaats van in te zetten op complexe implementaties van Artificiële Intelligentie, focust de Thinkubator zich op gebieden waar je snel veel waarde kunt creëren, voor jouw organisatie én  haar eindgebruikers. Na zes weken zijn je diensten en kanalen intelligenter en efficiënter door een chatbot, blockchain, of facial recognition. Geen prototype of proof-of-concept, maar een oplossing die echt klaar is voor gebruik.

 

DSW biedt haar klanten 24/7 professioneel advies over hun verzekeringen met chatbot Nikki.

DSW is één van de meest klantvriendelijke zorgverzekeraars van Nederland. Om hun dienstverlening nog sneller, efficiënter en bereikbaarder te maken sloegen ze de handen in elkaar met Sogeti.

Dankzij de Thinkubator beschikt DSW nu over één assistente die steeds slimmer wordt, nooit slaapt en alle verzekeringsvragen opvangt en beantwoordt. 

Ontdek het verhaal van chatbot Nikki in de video.

 

Wil je snel aan de slag met nieuwe technologie?

Op zoek naar manieren om intelligentie toe te voegen aan je huidige diensten of communicatiekanalen? De Thinkubator is de snelste weg naar een intelligent experience en snelle meerwaarde. Start nu en boek een informatiesessie via onderstaand contact.

Aanvragen informatiesessie

Kan ik je helpen?