Embedded Software

High Tech embedded

Embedded software ontwikkelen?

High Tech Software Engineering is gespecialiseerd in de ontwikkeling van technisch complexe software én software voor embedded systemen. Vraag nu High Tech expertise aan en verzeker jezelf van de juiste kennis in jouw embedded software projecten.

Aanvragen High Tech expertise Naar cases

 

Technisch complexe en embedded software

Sogeti High Tech Software Engineering is gespecialiseerd in de ontwikkeling van technisch complexe software én software voor embedded systemen. Wij ondersteunen je met meer dan 4000 internationale high tech experts. Als aanvulling op je medewerkers of om je de zorg volledig uit handen te nemen. Onze experts beheersen een zeer breed werkveld. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de juiste kennis in jouw embedded software projecten.

Embedded Software

Bij het ontwikkelen van embedded software maken we gebruik van verschillende ontwikkel- en projectmethodieken, zoals PRINCE2, XP, RUP en Scrum.

Integreren

Het integreren van user interfaces, databases, gedistribueerde dataprocessing en visualisatie vereist complexe software. Wij helpen u bij het ontwikkelen van deze software.  

We zijn erop gebrand om projecten uit te voeren die, naast het programmeren van technisch complexe software, ook het uitdenken van wiskundige en natuurkundige modellen vereisen.

Ervaring en Expertise

Onze High Tech developers:

  • hebben ruime ervaring in het ontwikkelen voor verschillende platformen. Van 4- tot 64-bits en van VxWorks en QNX tot en met Microsoft- en Linux-kernels.
  • zijn hoog opgeleid en combineren kennis van embedded software met kennis van de meest voorkomende ontwikkeltalen zoals Assembly, C, C++, C#.NET, Python en Java

Embedded software ontwikkelen?

Vraag dan nu High Tech expertise aan en verzeker jezelf van de juiste kennis in jouw embedded software projecten.

Aanvragen High Tech expertise

Kan ik je helpen?