Electrical Engineering Services & Oplossingen

Electrical Engineering services en oplossingen

Aan de slag met Electrical Engineering?

Van een haalbaarheidsonderzoek tot de communicatie met designers, Sogeti Electrical Engineering kan je op alle vlakken ontzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Alles voor optimale elektronische systemen

Electrical Engineering is het hart van industriële processen: een goedlopende productie is cruciaal voor de kostenefficiëntie en uiteindelijke productkwaliteit. Heb je extra ontwikkelcapaciteit of specifieke domeinkennis nodig? Of wil je routineklussen uitbesteden zodat jouw engineers zich kunnen focussen op innovatie? Sogeti High Tech kan je op het gebied van Electrical Engineering van A tot Z ontzorgen.

Electrical Engineering op drie vlakken

Bij Sogeti High Tech kun je Electrical Engineering services afnemen op drie gebieden:

 1. Electronics engineering
  Diverse services, van het bepalen van de hardware feasibility via een Proof of Concept tot de proto-ontwikkeling, productiebegeleiding en PLM. Alles om jouw complete creatieproces voor producthardware te optimaliseren. Het is ook mogelijk om deeloplossingen en -services af te nemen, bijvoorbeeld op het gebied van PCB- en FPGA-design, RF, mixed signal, high speed, power design en sensoren. 
 2. Electro mechanical engineering
  Services voor het elektrotechnisch en mechanisch specificeren en ontwerpen van 19-inch cabinets, kabelbomen en elektrische interconnectie voor apparaten- en machinebouw.
 3. Electrical hardware engineering (E-HW)
  Services om het elektrische deel van industriële proces- en productieinstallaties te definiëren en specificeren. Denk aan PLC-besturing, actuatoren, sensoren en motoren met specifieke bus-communicatiestructuren in industriële automatiseringsprojecten.

Electrical Engineering Services & Oplossingen van Sogeti High Tech

Schakel Sogeti High Tech in voor:

 • Volledige projectsupport op vaste prijs- of regiebasis vanuit de overeengekomen oplevercriteria. Dit kunnen we uitvoeren bij jouw klant of op een van de Sogeti-locaties. 
 • Deeltrajecten van het designproces. Vul jouw in-house expertise aan met onze engineers met specifieke domein- en applicatiekennis. 

Haalbaarheidsonderzoek als startpunt

Zeker weten dat de gekozen engineering perfect aansluit bij jouw behoeften? Laat Sogeti High Tech een Electrical Engineering haalbaarheidsonderzoek uitvoeren. Bij dit vooronderzoek komen vragen uit uiteenlopende hoeken samen. Zo krijgen we een volledig beeld van de uitdagingen en mogelijke oplossingsstrategieën op het gebied van architectuur, chipsets, BOM- en NRE-kosten en doorlooptijd – een complete basis voor de productbusinesscase.

Onze aanpak voor Electrical Engineering

Op basis van het haalbaarheidsonderzoek:

 1. Maken wij een projectplan met onder andere de kosten, doorlooptijd, mijlpalen en oplevercriteria.
 2. Zetten we alle DFx – van design for manufacturing assembly, testing obsolete components tot leadtime – in om het productcreatie- en productieproces te optimaliseren.
 3. Realiseren we een optimale yield- en productiekwaliteit tijdens de proto-, 0-serie- en reguliere productieopzet door de producteigenaar én de producerende partij te ondersteunen.

Waarom Electrical Engineering van Sogeti?

 • Profiteer van onze brede applicatie- en domeinkennis uit uiteenlopende projecten
 • Altijd de juiste kennis en expertise beschikbaar vanuit 200.000 collega’s wereldwijd
 • Doe een beroep op onze unieke combinatie van consultancy, engineering en implementatiekennis en -kunde
 • De communicatie met productie- en product designpartijen verloopt via een single point of contact
 • Praktijkgerichte en doortastende aanpak: wij zijn makers, we make it work!

Benieuwd hoe Sogeti High Tech jouw elektronische installatie kan realiseren en optimaliseren? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Aanvragen High Tech expertise

Kan ik je helpen?

Meer service informatie