System Engineering Services & Oplossingen

System Engineering services en oplossingen

Klaar om te innoveren?

Heb je een idee voor een geweldige innovatie, maar mis je de kennis of capaciteit om het uit te voeren? Neem contact op met onze system engineers!

Vraag expertise aan

Slimme productie

Bij het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten komt veel kijken. Zeker nu klanten steeds meer slimmigheden verwachten van producten en er een kennistekort dreigt door de uitstroom van ervaren engineers. Bij Sogeti haal jij als fabrikant de kennis om slimmere, eenvoudig te bedienen producten en productiesystemen te ontwikkelen.

Sogeti System Engineering Services & Oplossingen 

Sogeti High Tech ondersteunt  bij de ontwikkeling van complexe systemen Dat doen we op het gebied van software, elektronica, mechanica en het testen daarvan. Je kunt Sogeti System Engineering op de volgende manieren inschakelen:

Projectmatig – heb je zelf niet de gewenste R&D-expertise in huis? System Engineering helpt en begeleidt je bij het projectmatig uitvoeren van ontwikkeltrajecten. Zo kun jij kostenefficiënt innoveren. 

Detachering – heb je tijdelijk extra mankracht/expertise nodig? Schakel onze system engineers en andere High Tech-experts in.

Idea to prototype or product

Wie niet innoveert, heeft binnenkort geen afzetmarkt meer. Wij zorgen dat jouw innovatie omgezet wordt in een product of een prototype. Zo kun je snel je R&D-concepten evalueren. Onze System Engineers kunnen elk idee realiseren: van een traditioneel ‘bare metal’, real-time of embedded systeem tot een complexe machine met een smart Embedded Linux-controller. Wil je jouw product koppelen aan andere systemen? We brengen de digitale wereld en fysieke wereld samen in IoT- en IIoT-oplossingen.

Regie in eigen handen

Jij bepaalt hoe jouw systeem er uit gaat zien, wat je nodig hebt en wat de grote lijnen zijn. Wij zorgen dat alle puntjes verbonden worden, planmatig en qua architectuur. Daarbij maken we gebruik van ontwikkelmethodes als DevOps, agile en scrum. Zo verwerken we feedback tijdens het ontwikkelproces en maken we het product gereed voor productie.

De pluspunten van High Tech System Engineering 

  • Je product wordt op een professionele manier ontwikkeld
  • Je heb altijd beschikking over de nieuwste technologie, kennis en tools
  • Je hebt nooit een capaciteitstekort
  • Jij blijft de baas en kiest wat je nodig hebt op het moment dat je het nodig hebt

Waarom Sogeti High Tech System Engineering?

  • Brede ondersteuning vanuit diverse high tech-disciplines
  • Extra mogelijkheden door onze ICT-expertise, bijvoorbeeld met een app of security voor jouw High Tech-product
  • Profiteer van onze kennis van nieuwe ontwikkelingen, in diverse branches wereldwijd
  • Technische experts met softwarekennis en overige competences

Meer mankracht nodig of een snel een prototype voor jouw idee? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vraag expertise aan

Kan ik je helpen?