Requirements Lifecycle Management

Sogeti Blue header

Zijn jouw requirements goed genoeg?

Ontdek het met de Recuirements Inspection van Sogeti. Vraag via onderstaande knop meer informatie aan.

 Aanvragen ‘Requirements Inspection’

Requirements Lifecycle Management: grip op kwaliteit, vanaf de start

Kwaliteit kent vele definities. Het kan gaan over het product of over het proces.

De kwaliteit van de opgestelde requirements bepaalt voor een belangrijk deel de kwaliteit van de oplossing én het proces waarmee de oplossing tot stand komt. Met de Requirements Inspection vertalen we de kwaliteitseisen van jouw gebruikers zo volledig mogelijk, waardoor je sneller en effectiever tot een beter eindresultaat komt.

Veel IT-projecten overschrijden deadline en budget. In meer dan een kwart van de gevallen komt dat door gebrekkige of onvolledige requirements. Voorkom vertraging en hogere kosten door Sogeti’s Requirements Inspection.

Met Requirements Lifecycle Management (RLcM) verkrijg je heldere, volledige en altijd actuele requirements. Je kunt RLcM naadloos integreren in je bestaande methoden van systeemontwikkeling en –beheer. Het resultaat? Meer grip op kleine én grote veranderingen.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het verzamelen, opstellen en beheren van requirements. We bieden opleidingen en coaching aan, maar kunnen je requirements-processen ook geheel van je overnemen.

Benieuwd of jouw requirements goed zijn?

Vraag via onderstaande knop meer informatie aan over de Recuirements Inpsection.

 Aanvragen ‘Requirements Inspection’

Kan ik je helpen?

Meer service informatie