Sogeti contact

Welkom bij Quality Engineering & Testing

Wil jij deel uitmaken van ons team waar kwaliteit centraal staat in elk digitaal succesverhaal? Bij Sogeti ontdek je onze expertise in Quality Engineering & Testing. Samen zetten we betrouwbare, hoogwaardige software neer die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt. Ben jij klaar om de norm te overstijgen? Bekijk hier al onze test-expertises en kom aan boord.

Werk bij ons en maak de softwareontwikkeling efficiënter en effectiever

In de digitale wereld draait alles om snelheid en tevredenheid van klanten. Bij ons sturen Agile-teams vanaf het begin op kwaliteit en hebben ze testen naadloos geïntegreerd in het ontwikkelproces. Met de juiste testexpertise zorgen we voor korte feedbackloops en een grondige testdekking voor topkwaliteit.

Draag bij aan teamperformance

Onze Agile-teams streven voortdurend naar verbetering van hun prestaties, met als doel een flexibele organisatie en snelle time-to-market. Hier maken onze testprofessionals echt het verschil. Met hun testkennis, begrip van ontwikkelprocessen en sterke communicatieve vaardigheden tillen ze samen met het team de prestaties naar een hoger niveau.

Testen en Test Automatisering

Veel testwerk kan worden geautomatiseerd. Bij ons zijn IT-testing en Test Automatisering onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze experts richten zich op geautomatiseerd testen met diepgaande kennis van automatiseringstools, programmeertalen zoals JAVA, en ontwikkelingsprocessen zoals CI/CD.

De divisie Quality Engineering & Testing

Vanuit de divisie Quality Engeering & Testing (QE&T) werken we op het gebied van Agile Test Engineering, Technical Test Engineering & Test Automation, Tricentis & SAP Testing en Agile Quality Improvement. Dit wordt iedere dag weer waargemaakt door een groep zeer gepassioneerde professionals. Een energieke divisie waarbij ontwikkeling van kennis en kunde van jezelf, die van je collega’s en kennisdeling binnen Sogeti en met onze klanten volop wordt gestimuleerd.

 

Kan ik je helpen?

Diana van Ark Lead Recruiter
Phone number: 06-55878933