Testing.

Risico's en kwaliteit onder controle.

Oplossingen.

Right First Time

Met maatschappelijke en technologische ontwikkelingen als Social Media, Mobile, Big Data en de Cloud is ‘sneller, beter en goedkoper’ niet langer een holle frase. Het is een keiharde voorwaarde om te overleven. Falende bedrijfsprocessen zijn funest, en dat terwijl de complexiteit van de ICT die deze processen ondersteunt alleen maar toeneemt. Testen en kwaliteitszorg zijn dus absoluut noodzakelijk: het behoedt u voor kostbare (imago)schade en houdt projecten beheersbaar. Goed testen en een zorgvuldige kwaliteitszorg besparen u geld. Sogeti’s Testing & Quality Control levert alle diensten om testen, kwaliteitszorg en optimalisering daarvan mogelijk te maken. Hiervoor is wel een andere mindset nodig: dus niet vooral testen aan het eind, maar met verregaande automatisering en werken volgens het principe Right First Time.

Sogeti Testing maakt het verschil

Wat ons als geen ander in staat stelt om uw vraagstukken te beantwoorden is de combinatie van:

  • onze visie (PointZERO)
  • onze methodieken (waaronder TMap NEXT en TPI NEXT)
  • onze 12.000 gecertificeerde testexperts wereldwijd
  • onze innovatiekracht met een dedicated R&D-team

Met PointZERO brengen we het principe Right First Time in praktijk. Dit leidt tot kortere doorlooptijden, meer kwaliteit en significante kostenbesparingen. Om de kwaliteit te garanderen, maakt supervisie deel uit van onze aanpak. Via www.testingservices.nl bieden wij services vanuit de Cloud tegen een vaste prijs en doorlooptijd. Bovendien kunnen wij via onze Managed Testing Services-aanpak de volledige verantwoordelijkheid voor testwerkzaamheden overnemen. Met Model Based Test services generen wij testgevallen volledig geautomatiseerd. Dat levert u enorme kostenbesparingen op. Het testen van apps vereist een specifieke aanpak. Ook hiervoor bieden wij u een effectieve en efficiënte oplossing. Veel van onze klanten gaan over naar Agile/ scrum. Omdat daarbij een klassieke testaanpak niet werkt, hebben wij een specifieke variant gemaakt van TMap, die toepasbaar is in scrumtrajecten.

Opleidingen

Sogeti testing biedt ook een uitgebreid scala aan Test- en Kwaliteitszorgopleidingen. Op www.testopleidingen.com treft u een uitgebreid overzicht aan van de diverse onderwerpen en vele mogelijkheden, zoals onder meer certificeringstrajecten, open rooster, incompany opleidingen en coaching.

U de vraag, wij het antwoord

  • ‘De kwaliteit van mijn projecten is niet voorspelbaar.’
  • ‘Hoe zorg ik voor goede kwaliteit terwijl ik moet bezuinigen op tijd en budget?’
  • ‘We verliezen klanten, omdat mijn applicatie niet gebruikersvriendelijk is!’
  • ‘Hoe houd ik in Agile-projecten controle over de kwaliteit van mijn eindproduct?’
  • ‘Hoe houd ik bij ketenintegratie de kwaliteit op peil?’

Onze diensten

Onze standaarden en ons gereedschap

TMap NEXT®, TPI NEXT® en PointZERO®. Daarnaast hebben wij een verregaande samenwerking met: IBM, HP, Microsoft, Tricentis, Informatica, MicroFocus/Borland en ITCG/DATPROF.

Meer informatie over onze standaarden en een groot aantal downloads vindt u op www.tmap.net.

Cases.

Testing.

Updates.

Testing.

Tegenwoordig is software niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. In ons gebruik hiervan is het vaak vanzelfsprekend dat het gewoon werkt. Maar is dat wel zo? Zo komt er bij het ontwikkelen van een mobiele app behoorlijk wat kijken. Is het wel gebruikersvriendelijk? Werkt alles naar behoren? Is de performance niet te traag? En dan is een mobiele app nog relatief eenvoudig.

Lees verder