Hoe ziet de digitale werkomgeving in de maakindustrie eruit?

Digitaal werken maakindustrie

Manufacturing bedrijven maken volop de beweging naar digitaal werken. Maar hoe ziet die moderne werkomgeving er uit? 

Webinar

Tijdens een webinar gaan Coen Eskes en Albert Hoitingh in op de digitale werkomgeving in de maakindustrie. Wilt u het webinar bekijken? Klik op de onderstaande afbeelding en het webinar start direct.  

Samenwerken

In de maakindustrie is samenwerking dé voorwaarde voor succes. Beter samenwerken stelt organisaties in staat sneller te innoveren en de efficiency te vergroten. De huidige tijd vereist een verregaande integratie van communicatie en processen. Organisaties moeten hun medewerkers optimaal faciliteren in het nieuwe digitale werken. Een moderne werkplek waar samenwerking centraal staat is cruciaal. Altijd en overal werken wanneer het nodig is, op het device wat het beste past. Een connected workforce is een cruciale factor om agility in organisaties te bereiken. Hoe ziet deze moderne werkomgeving in de maakindustrie eruit?

De maakindustrie is in beweging

De maakindustrie ziet zich geconfronteerd met een groot aantal uitdagingen. De product lifecycles worden steeds korter, klanten eisen gepersonaliseerde producten en om de concurrentie voor te blijven wordt de time-to-market steeds korter. Samenwerken met partners in de keten voor en tijdens de productie is daardoor essentieel.

Een digitale werkomgeving die direct toegang biedt tot alle benodigde informatie en op elk mogelijk apparaat is hiervoor een vereiste. Door het lezen van deze whitepaper krijgt u inzicht hoe dit werkt in de praktijk en leert u onder andere:

  • Wat de belangrijke trends en ontwikkelingen zijn rondom digitaal werken in de maakindustrie.
  • Wat de vereisten zijn van een optimale werkomgeving in de maakindustrie.
  • Hoe u data efficiënt en veilig kunt delen in de hele productieketen.

Download de whitepaper over de maakindustrie

Wilt u ook dat uw organisatie in staat is om sneller te innoveren, de concurrentiepositie te verbeteren en de efficiency te vergroten? Download vandaag de whitepaper over digitaal werken in de maakindustrie.