Sogeti en IoT tijdens Electronics & Applications 2017 [VIDEO]

Steven van Dalen IoT

Van 30 mei tot en met 1 juni was de complete elektronicaketen verenigd op Electronics & Applications in de Jaarbeurs Utrecht. Ruim 5000 managers, engineers en innovators die slimme producten ontwikkelen of willen laten ontwikkelen bezochten de beurs. Ze zagen daar op welke manier elektronica een product en het gebruik daarvan kan verbeteren. Sogeti was erbij!

Zonder goede elektronica geen IoT

Door trends als Internet of Things ontstaan er veel nieuwe kansen. Elektronica is niet de onderscheidende factor maar zonder goede elektronica is er geen succes. Vandaar dat ook Sogeti met de brede ervaring in IoT en High Tech op de beurs aanwezig was en bezoekers live Sogeti’s IoT-projecten konden ontdekken.

Connected bridges

Connected bridgeZo gaven Steven van Dalen en Tom van de Ven presentaties over IoT en Connected Devices. Op de beursstand zelf konden bezoekers ervaren hoe Sogeti heeft bijgedragen aan een IoT-project voor Rijkswaterstaat. Door ‘connected bridges’ maken we het mogelijk om online een overzicht te krijgen welke bruggen open of dicht zijn. Naast een mooie oplossing voor fietsers en automobilisten is er daarmee ook een zogenaamde ‘blauwe golf’ gecreëerd voor boten.

Hoe start je met IoT?

Check deze eerste video waarin Steven en Tom kort vertellen hoe organisaties kunnen starten met IoT. .


Je kunt ook een langere volledige video-impressie hier bekijken. Binnenkort volgen er ook video’s van de complete sessies ‘Start with IoT’ en ‘Een antenne maakt nog geen connected design’.

Meer weten over IoT en connected design?

Wil je meer IoT-projecten ontdekken? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op.