Bezig baasje: Front-end Developer Jurgen Förster

Mijn Week - Jurgen Forster

Maandag: en start!

Bij het krieken van de dag sta ik op. Al om 7:00 uur zit ik op kantoor bij ICS in Diemen. Samen met het Front-endteam werk ik aan de nieuwe portal en apps van ICS. Ik ben echt niet de enige die al zo vroeg op kantoor is. Net als ik proberen ook zij de files voor te zijn. Samen met de andere Sogetisten – Roy Straub, Kishen Jagroe en Desiree Hof – slepen we ons in alle vroegte naar de koffieautomaat.

Dinsdag: front-endplayground

Eén keer per maand organiseert het Front-end Core Team een playground session om spelenderwijs een tool te verkennen. Vanavond verzorg ik de aftrap met voorbeelden van SaaS Landing Pages. Met SaaS kun je een site of app stylen en animeren. Ik start met een demo, zodat iedereen gelijk zijn creativiteit kwijt kan. Het is een succesvolle playground, mede dankzij de pizza!

Woensdag: CrossFit na een lange dag zitten

Twee keer per week ga ik direct uit kantoor naar CrossFit Ninja’s voor een pittige work-out van 20 tot 25 minuten. CrossFit is een combinatie van hardlopen, roeien,  pull-ups, deadlifts, snatches en boxjumps. Heerlijk vind ik dat, zeker als je het grootste deel van de  dag passief achter een laptop zit. Daarna is het des te fijner om op de bank te ontspannen bij een goede film.

Donderdag: op naar de NG-NL-conferentie

Vandaag ga ik met Emiel, Roy en Jurgen (Front-end Core Team) naar de Angular-conferentie van Nederland. Ademloos luisteren we naar Todd Motto, Uri Goldstein en Joe  Eames. Werk je met API’s? Dan kan ik je de talk van Uri Goldstein aanbevelen. En voor IoT-tech is de lezing van Kenneth Christiansen zeker de moeite waard. Check ze op YouTube door te zoeken op ‘NG-NL 2017’.

Vrijdag: Casual Friday

Eén keer per twee weken werk ik bij Sogeti in Vianen. Dat heb ik bij ICS zo afgesproken. Ik werk via VPN, dus ik kan gewoon overal bij. Dit biedt me de kans om bij te praten met andere Sogetisten. Daar komt het niet altijd van als je op een opdracht zit. Ik zoek collega’s op, zoals Daniel, die ook interesse hebben in frontend of een aanliggende techniek. Altijd gezellig om weer terug te zijn.

Werken als Front-end Developer?

Wil jij net als Jurgen werken als Front-end Developer?
Bekijk dan onze vacature voor  Front-end Developer