Drie daagse IoT-cursus van de Developer Summer School.

Hardware onderdelen Internet of Things

Met een immer toenemend aantal devices en producten die verbonden zijn met het internet is het thema Internet of Things (IoT) niet meer weg te denken.

Wat betekent dit voor jou als developer? Tijdens drie bijeenkomsten maakt Chris den Arend de verbinding tussen de ontwikkelingen op het gebied van IoT en de betekenis daarvan voor jouw als developer. Je kunt je aanmelden voor drie gratis bijeenkomsen die er als volgt uitzien.

  • 6 augustus: geen data delen kost je geld in de toekomst! 

Er komt verandering aan! De manier waarop we elke dag leven gaat veranderen en de manier waarop bedrijven geld verdienen gaat veranderen. Waarop gebeurd dat en waarom nu? Je wordt tijdens de eerste cursus avond van de IoT Summer School meegenomen in deze ontwikkeling.

  • 13 augustus: Things zijn de nieuwe app's! 

Cloud heeft een prominente rol in IoT-oplossingen. Maar hoe krijgen we al die data van sensoren naar de Cloud? Tijdens de tweede avond van de IoT Summer School ga je het zien en zelf ervaren!

  • 20 augustus: Internet of Things Lab!

Wist je dat iedereen een IoT-scenario kan uitwerken? Toegankelijkheid is een van de krachten van IoT en dat ga je beleven tijdens de derde avond van IoT Summer School.

Meer weten over het Internet of Things en je inschrijven voor één van de knowledge-based sessies?

Wil jij meer weten weten over wat het Internet of Things voor jou als developer betekent? Schrijf je dan snel in voor één of meer van de drie Developer Summer School sessies over het Internet of Things door Microsoft Technologiespecialist Chris den Arend.

Let op er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Aan deze sessies zijn geen kosten verbonden.