Hoe transformeert u Big Data naar Smart Data?

Windmolens

Om het juiste antwoord te geven op urgente business vraagstukken in de energie en utilities sector is Big Data management de sleutel tot het verkrijgen van waardevolle inzichten.

Transformeer data naar inzicht

Het is de kunst om alle beschikbare data in te zetten als Smart Data. Slim inzicht maakt namelijk het werkelijke verschil in:

  • Het voorspellen van de energievraag met bijbehorende dynamische prijsstelling
  • Het behouden en verwerven van klanten
  • Het optimaal beheren van uw assets en organiseren van preventief onderhoud

Binnen 2 weken uw eerste inzicht

Hoe transformeert u Big Data naar Smart Data? Sogeti geeft in een zeer kort tijdsbestek visuele resultaten die naadloos aansluiten op uw informatiebehoefte. U ontvangt direct een waardevol produkt om uw business case te onderbouwen en uw stakeholders te overtuigen. Samen met Sogeti komt u pragmatisch tot nieuwe inzichten.

Van Big Data naar Smart Data

Tijdens de IIR Conferentie Energie Metering & Billing legt Marc Govers, Management Consultant bij Sogeti, op 26 juni uit hoe u transformeert van Big Data naar Smart data. Hij licht dit toe op basis van zijn opgedane werkervaring uit de Energie & Utilities praktijk. Conferentie bezoekers ontvangen het Sogeti visie document Big Data voor de energie en utilities sector. Mocht u niet in de gelegenheid zijn deze conferentie te bezoeken, maar u heeft wel interesse in de inhoud van de presentatie en onze visie? Sogeti Energy & Utilities komt graag bij u langs om het verhaal met u te delen.

Stuur daarvoor een e-mail naar Marc Govers of belt u hem via T: +31 886 606 600.