"Kom naar het Functioneel Beheer event op 7 april 2016"

Functioneel Beheer Dag met Next Practices

Vrijwel alle organisaties zijn bezig met een transformatie naar Agile, Internet of Things, Digitalisering en Cloud.

Business Information Management (BIM) is, vanwege de unieke positie tussen de business en IT, dé kritieke succesfactor in dergelijke innovaties. Tijdens de jaarlijkse Functioneel Beheer Dag op 7 april 2016 nemen sprekers van diverse organisatie u mee in de transformatie van hun best practices naar next practices en hoe zij met BIM een succes maken van hun innovaties. 

Transformatie van Functioneel Beheer

Daarmee verandert het vakgebied Functioneel Beheer. Waar FB tot nu toe gericht was op de ontwikkelingen in de IT, ontstaat meer en meer het besef dat professioneel Functioneel Beheer bepalend is voor het succes van de regievoering over de IT vanuit de business. De functie- en taakgebieden van Functioneel Beheer en Informatie Management integreren steeds meer in Business Information Management, dat afgelopen jaar een sleutelpositie inneemt op zowel operationeel als strategisch niveau.

Next practices in BIM

De best practices kennen we inmiddels wel; het is tijd om vooruit te kijken, naar de next practices. Welke stappen moet u nu nemen en straks niet te laat te zijn? Wat betekenen de veranderingen voor de rol van de Functioneel Beheerder? Vragen die tijdens deze Functioneel Beheer Dag zeker beantwoord worden.

Functioneel Beheer bij Transavia

Aan de hand van een onderzoek naar de toekomst van Functioneel Beheer en Informatiemanagement. gaan we in op de next pratices en wat de stappen zijn om nú te nemen. Jan Willem den Ouden, Informatiemanager bij Transavia neemt u mee in een praktijkverhaal over de verandering van Functioneel Beheer en Information Management. Ook komt de rol van FB in Informatiebeveiliging aan bod. Bekijk het volledige programma met alle sprekers hier

Aanmelden voor de FB-Dag op 7 april

Bent u benieuwd naar de next practices in Functioneel Beheer? Meld u dan nu aan.